fbpx Skip to content

Még februárban küldött az Apple a dolgozóinak egy levelet, hogy egy speciális kihíváson vegyenek részt.

Close the Rings Apple Watch kihívás

Ehhez természetesen szükség volt egy Apple Watch-ra, mivel a kihívásban az összes mozgási kört be kellett zárni minden nap. Ez a kihívás egész februárban zajlott. Az Instagramon a #closetheringschallenge hashtagre rákeresve láthatjuk, hogy a dolgozók bizony komolyan vették és végig is csinálták. Azok, akik véghezvitték a feladatot, ajándékot kaptak az Apple-től: pólót, kitűzőket.

Az érdekesség az egészben egy külön alkalmazás használata, ami az Instagramon is látható. Ez az App elérhető az App Store-ban Challenges – Compete and get fit with friends néven, és egy jelszóval lehetett jelentkezni a versenyre.

Challenges - Compete and get fit with friends

[appstore id=”1051342211″]

Érdekes, hogy az Apple nem a saját Tevékenység alkalmazását használta, hanem egy külső céget kért meg, hogy abban versenyezhessenek a dolgozói. Ettől függetlenül az ajándék kitüzők már teljes mértékben megegyeztek az Apple által használt Badge-ekkel, de a fenti alkalmazást használta a cég, hogy egymást motiválják a dolgozói. Ha az appban belépünk, most is van egy kihívás, illetve csapatokat hozhatunk létre. Íme néhány kép, mit kaptak a dolgozók:

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Hát eltudom képzelni, hogy mennyire boldogok voltak a dolgozók eme nagyszerű és nélkülözhetetlen ajándék megkapása után 😛 😀

  2. Valaki meg tudná mondani, hogy az Mozgás kör mi alapján számolódik?
    Amióta a WatchOS 3 van fent, ez az egy sokszor 30%-on sincs meg, míg a másik kettő már bőven körbeért.

  3. @lalamper: 30%-on hogy lenne már meg, mikor 100%-ra kell tölteni? a mozgási kör (piros kör) a beállított kalóriától függ. az álláshoz (kék kör) 12 óra alatt óránként legalább 1 alkalommal fel kell állni. az edzéshez (zöld kör) pedig folyamatos mozgás szükséges, általában 30 percig.

  4. @Jadeye: Bocsánat, lehet hogy félreérthető voltam. Úgy értettem, hogy amíg a piros kör (mozgási kalória) már bőven körbement, a kék (állás) kör is megvan, addig a zöld (gyakorlat) kör még csak jó ha kb. 40-60%-ig jut el. Tegnap például edzeni is mentem két órát, ott az ember járkál, mozog, tehát érzékelnie kellene hogy van aktívabb mozgás. Régebben sokkal jobban pörgött a zöld is.

    http://kephost.com/images/2017/04/13/IMG_1923.png

  5. @lalamper: indíts egy edzést az Edzés appban. akkor mindig biztosan végigmegy.

  6. A gyorsabb mozgast szamolja,tehat peldaul sima setat nem,mert nem mozog eleg gyorsan a kezed.


Add a Comment