Close the Rings Apple Watch kihívás az Apple dolgozóknak

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még februárban küldött az Apple a dolgozóinak egy levelet, hogy egy speciális kihíváson vegyenek részt.

Close the Rings Apple Watch kihívás

Ehhez természetesen szükség volt egy Apple Watch-ra, mivel a kihívásban az összes mozgási kört be kellett zárni minden nap. Ez a kihívás egész februárban zajlott. Az Instagramon a #closetheringschallenge hashtagre rákeresve láthatjuk, hogy a dolgozók bizony komolyan vették és végig is csinálták. Azok, akik véghezvitték a feladatot, ajándékot kaptak az Apple-től: pólót, kitűzőket.

Az érdekesség az egészben egy külön alkalmazás használata, ami az Instagramon is látható. Ez az App elérhető az App Store-ban Challenges – Compete and get fit with friends néven, és egy jelszóval lehetett jelentkezni a versenyre.

Challenges - Compete and get fit with friends

Challenges - Compete, Get Fit
  • Challenges - Compete, Get Fit
  • Méret: 52.61 MB | Verzió: 23.02.07
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Érdekes, hogy az Apple nem a saját Tevékenység alkalmazását használta, hanem egy külső céget kért meg, hogy abban versenyezhessenek a dolgozói. Ettől függetlenül az ajándék kitüzők már teljes mértékben megegyeztek az Apple által használt Badge-ekkel, de a fenti alkalmazást használta a cég, hogy egymást motiválják a dolgozói. Ha az appban belépünk, most is van egy kihívás, illetve csapatokat hozhatunk létre. Íme néhány kép, mit kaptak a dolgozók:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Valaki meg tudná mondani, hogy az Mozgás kör mi alapján számolódik?
    Amióta a WatchOS 3 van fent, ez az egy sokszor 30%-on sincs meg, míg a másik kettő már bőven körbeért.

  2. @lalamper: 30%-on hogy lenne már meg, mikor 100%-ra kell tölteni? a mozgási kör (piros kör) a beállított kalóriától függ. az álláshoz (kék kör) 12 óra alatt óránként legalább 1 alkalommal fel kell állni. az edzéshez (zöld kör) pedig folyamatos mozgás szükséges, általában 30 percig.

  3. @Jadeye: Bocsánat, lehet hogy félreérthető voltam. Úgy értettem, hogy amíg a piros kör (mozgási kalória) már bőven körbement, a kék (állás) kör is megvan, addig a zöld (gyakorlat) kör még csak jó ha kb. 40-60%-ig jut el. Tegnap például edzeni is mentem két órát, ott az ember járkál, mozog, tehát érzékelnie kellene hogy van aktívabb mozgás. Régebben sokkal jobban pörgött a zöld is.

    http://kephost.com/images/2017/04/13/IMG_1923.png

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!