Milyen lenne az első generációs iPhone 2017-ben?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az első generációs iPhone a maga idejében szerintem gyönyörű volt. Egyrészt azért, mert nem voltak rajta gombok, hanem az egész egy hatalmas kijelző és érintőképernyő volt egyben és emiatt megváltoztatta a világot.

iPhone 8, első generációs koncepció

Manapság már nem érezzük világ megváltásnak a két évente szokásos design-frissítést, főleg talán az elmúlt 3 évben… Persze mindenki szeretné, hogy máshogy nézzen ki az újabb készüléke, és ha lehetséges, az ugyanolyan Apple legyen. Akkora váltást viszont nem valószínű, hogy kapni fogunk a közeljövőben, mint 2007-ben.

A mostani koncepciót Martin Hajek készítette a computerbild.de oldalnak. Az első generációs iPhone látható rajta a napjainknak megfelelően. Vékonyan, nagyban, és új, teljes kijelzős, Home gomb nélküli kivitelben. Tetszik. Egy ilyet el tudnék viselni a kezemben, de nem azért, mert hajaz az eredeti iPhone-ra, hanem mert szerintem jól néz ki. Tetszik a fém hátlap és még alul a sötétebb, fekete rész is, bár mára már felesleges lenne műanyagból készíteni, mivel az antenna nem ott helyezkedik el.

iPhone 8, első generációs koncepció

Biztos vagyok benne, hogy nem így fog kinézni az új készülék, de még hasonló sem lesz, mivel ez kevés változás lenne az emberek számára. Esetleg el tudnám képzelni, hogy lenne egy ilyen “klasszikus” szín.

iPhone 8 koncepció

iPhone 8, első generációs koncepció

iPhone 8, első generációs koncepció

iPhone 8, első generációs koncepció

Nektek egyébként hogy tetszik ez a koncepció? Megvásárolnátok így az iPhone-t?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Ha 2017 be lenne az első gerenerácios iPhone és élne még Steve. Biztos olyan telefon készülne el, amitől riválisok dobnának egy hátast és jo pár évig nem tudnának olyant készíteni.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!