Videón a piros iPhone 7 – fekete előlappal!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan panaszkodnak arra, hogy bizony a piros iPhone 7 jobban nézett volna ki fekete előlappal, mintsem a fehérrel, amivel az Apple szállítja.

Piros iPhone 7 fekete előlappal

Természetesen korábban néhány grafikus elkészítette a fekete változatot, azonban fanatikusok össze is rakták. Ez persze nem olyan egyszerű, nem lehet csak úgy megcserélni a fehér előlapot feketére. Danny Winget nem volt rest és elkészítette nekünk a fekete előlapos iPhone 7-et, ami miatt született egy jetblack – fehér előlapos változat is, mivel tulajdonképpen két készülékre van szükségünk arra, hogy egy fekete előlapos iPhone 7-ünk legyen.

Sajnos pusztán csak kijelzőcserével nem megoldható a dolog, mert a Touch ID az alaplaphoz van rendelve. Tehát nem csak a teljes kijelzőt, de a Touch ID-t és vele együtt az alaplapot is cserélni kell a két készülék között: vagyis gyakorlatilag készülékház-cseréről van szó. Ergo tényleg két darab (egy fekete és egy piros) készülék kell ahhoz, hogy legyen egy fekete előlapos iPhone 7 készülékünk. Ettől függetlenül most már látható, hogy milyen lenne az új készülék fekete előlappal:

Természetesen ezzel mindkét készüléknél elveszítjük a cseppállóságot és persze a garanciát is. És számomra a fekete előlap olyan snassz. Semmivel sem lett szebb vagy jobb, mint a fehérrel, nekem még mindig pont a fehér-piros színátmenet tetszik jobban.

Neked hogy tetszik?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Kár tökölni az átalakításal, nem érdemes a telefon éppségét ilyen cserékkel kockáztatni. Ezt meg le kell nyelni, h fehér, ha valaki fekete előlappal akarja, vesz rá fekete foliát, ami sokkal olcsobb és a garancia is megmarad 🙂 Örülök, h fehér! Nagyon szép!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!