69 új emoji érkezhet az iOS 11-ben

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tudjátok milyen szerencsések vagyunk? Az Android még az előző generációs emoji frissítést sem kapta meg, mi pedig a nyáron, az iOS 11 bemutatásával akár még újabbakat kaphatunk.

Touch bar emoji

A viccet félretéve, tényleg új emojikat mutatott be az emojipedia.org, melyek valamikor 2017 közepén válnak elérhetővé. Ezeket onnantól lehet majd használatba venni, tehát az iOS 11-be is majd bekerülhetnek idővel – várhatóan azok nagy örömére, akik a frissítéseket az új emojik megjelenésével azonosítják. Nézzük meg, mik azok, amikkel találkozhatunk majd idén.

Emoji 2017

Lesz varázsló, női sellő, férfi sellő is. Végre a zsiráf sem fog hiányozni, és a sokak által hiányolt zebra is elérhetővé válik. Sziklát is mászhatunk majd, illetve brokkolit is küldhetünk majd a gyerekeinknek. Összességében nem annyira hiánypótló emojikat kapunk, de minden bizonnyal hasznosak lesznek majd, és emiatt biztos sokan frissítenek majd az iOS 11-re!

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Nem sokat használok, de tényleg látok komoly sormintákat néhány ismerősöm üzeneteiben, kommentjeiben.
  Részemről ennyi elég is lenne:
  :-)
  :-(

 2. Épp ezek hiányoztak a kommunikációs eszköztáramból. ???? Most komolyan, kinek és miért fontos ez? Tovább tart ezeket a vackokakt megkeresni, mint egy összetett mondatot begépelni.

 3. Azért kíváncsi leszek mi valóban új dolog kerül majd bele, mert a 10-ben ami nagyon jó lett a hívások kezelése, hogy bármelyik platformon beszélve minden hívás mint másodlagos jön és végre nem prioritással fut a GSM ami mindent megszakít. így kicsit olyan mintha többkártyás lenne az iphone is, pláne hogy nekem van egy ephone-os városi számom ami így normálisan használható, ergo két különálló számom van egy telón.

 4. Úgy érzem magam, mint a király akit meglátogat az okos lány. Hiányoltam is a zsiráfot meg nem is. Mert egyik sem hiányzik, de ha már vannak, akkor miért pont a zsiráf mardt ki. Most meg itt a zsiráf, de ennyire előnytelen karakterrel minek? Elsőre fel sem ismertem.
  További nélkülözhetetlen emoji keresgélésével meg már nem fárasztom magam.
  Köszönöm Apple. Van zsiráfom, továbbra sincs okom Androidra váltani. Mindketten megmenekültünk. :-)

 5. Ő hát a múltkor pont ilyen kék kabátot akartam küldeni… :-P
  “Emiatt biztos sokan frissítenek majd az IOS 11-re ” –
  Hát én nem…

 6. A sok hülye és szerintem értelmetlen emoji helyett inkább a Facebook appot tennék teljesen magyar nyelvűre. Szégyennek tartom,hogy minden platformon magyar csak az ioson nem. Mégis miért. ???

 7. @sanyi970: ennek semmi köze az Apple-höz, ez kizárólagosan a Facebook sara, náluk lehet reklamálni. nem az Apple-ön múlik.

  az emoji karakterek a Unicode szabvány részei. ha az Apple nem rajzol hozzájuk saját képeket, azok akkor is ott lesznek, ha a szabvány maga frissül. ez megint nem az Apple sara, a Unicode konzorcium frissíti a szabványt.

 8. Értem. De sajnos a Facebook nem ad lehetőséget efféle vissza jelzésekre. Legalább is nem találtam erre módot. Pedig a Googleban is keresgéltem.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!