Megérkeztek a 2017-es tavaszi Apple Watch szíjak, és elérhetővé vált a Nike szíj is

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét új generációs Apple Watch szíjak érhetőek el az Apple-től, ami azt jelenti, hogy bizonyos esetekben új színnel, de olykor új kialakítással is találkozunk.

Apple Warch 2017-es tavaszi szíjjak

Frissültek a sport, a szőtt műanyag és a bőr szíjak is, mindhárom változatban kaptunk új színeket, illetve a bőr szíjak ismét átestek pár apróbb változtatáson, például megváltoztatta az Apple a csatot. Most már egy picit kockább változattal találkozhatunk, ha megnézzük a bőr szíjak csatjait. A többi szíj esetén csak szín béli különbségeket fedeztünk fel eddig.

2017-es tavaszi, Sport Apple Watch szíjak

2017-es Sport Apple Watch szíjak

Nike Sport Apple Watch szíjak

Nike Sport Apple Watch szíj

2017-es tavaszi, szőtt műanyag Apple Watch szíjak

2017-es szőtt Apple Watch szíjak

2017-es szőtt Apple Watch szíjak

2017-es tavaszi, bőr Apple Watch szíjak

2017-es bőr Apple Watch szíjak

2017-es bőr Apple Watch szíjak

2017-es bőr Apple Watch szíjak

Frissültek még a Hermès szíjak is, de az hazánkban nem elérhető. Ahogy az várható volt, megkaptuk a tavaszi felhozatalt, nekem kifejezetten tetszenek a tavaszi, szőtt műanyag szíjak, rendeltem is magamnak egy “balatonkék” színűt. 🙂

Balatonkék szőtt Apple Watch szíj

A kép alján most is olvasható, hogy “Ez a szín csak korlátozott ideig kapható.”, tehát ismét felhívja az Apple a figyelmünket arra, hogy a szíjak évszakoknak, eseményeknek megfelelően változnak, így ha tetszik, ne habozzunk a rendeléssel.

Természetesen a tavaszi kollekció a következő néhány hónapban azért elérhető marad majd. Ide kattintva tudjátok megnézni őket.

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!