fbpx Skip to content

Ezidáig azok, akiknek Touch Bar-os Retina MacBook Pro gépük van, csak a Safari böngészőben élvezették a Touch Bar adta lehetőségeket.

Azonban a legfrissebb, Canary verziós Google Chrome már megkapta a Touch Bar támogatást, így jó hír, hogy a Google dolgozik azon, hogy a legfrissebb gépet is támogassa a Chrome böngésző. A Touch Bar segítségével új ablakot nyithatunk, de a kedvencek közé is rakhatjuk az aktuális oldalt, és megkapta természetesen a funkció gombokat is, amivel navigálhatunk az oldalak között.

Alapjában véve egyre több alkalmazás támogatja a Touch Bar-t és ez a szám csak bővülni fog, de úgy gondolom, egyelőre nem akkora innováció, hogy enélkül ne tudnánk élni. Az 2016-os gép összes új “funkciója” közül számomra leginkább a kijelző, és a billentyűzet az, ami mérvadó és úgy gondolom, inkább ezek azok, ami egy régebbi gépről való váltásra késztethet valakit. A Touch Bar-os gépek akkumulátor problémáját időközben szoftveresen megjavította az Apple végeredményben már nem lehet panaszunk az új gépre. Az új Chrome-ot egyébként innen tudjátok letölteni, ha tesztelni szeretnétek.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Kicsit még erőltetettnek érzem ezeket a taccsbáros fejlesztéseket… Elképzelem, hogy zajlik egy meeting az új funkciókról: “gyerünk srácok, valamit muszáj oda programoznunk, ha már egyszer belerakták ezt a vackot…”

  2. @TigerCat: Hát ezzel egyetértek.


Add a Comment