fbpx Skip to content

Amennyiben unjuk már az eredeti, fehér AirPods-unkat, akkor a ColorWare segítségével akár Jet Black színre is fújathatjuk, vagy összesen 58 féle szín közül választva vásárolhatunk tőlük újat.

A cég nem másra adta a fejét, mint hogy az AirPods-okat beszínezik, de nem is akárhogyan. Egyrészt matt, és fényes színek közül is választhatunk, így összesen 58 féle opciónk van, és magát a dobozt is befestik nekünk. Egyelőre csak úgy lehet színes AirPods-unk, hogy tőlük vásároljuk meg magát a terméket is, így minimum 299 dollárba kerül, plusz a szállítás és vám. Jonathan Morrison már készített is egy videót erről, nézzétek meg!

Nekem egyébként kifejezetten tetszik így az AirPods, ha lehetne kényelmesen, Európában is ilyet csináltatni, elgondolkoznék rajta, hogy az enyémet feketévé, vagy esetleg más színűvé festessem. Ugyan a ColorWare szállít a hazánkba is, de mivel nem EU-n belülről jön, természetesen várhatóan a vámon megáll és pluszban azt is ki kell fizetnünk, tehát jóval drágább lenne, a szállítási költségről nem beszélve.

Az iFixit készített egy röntgen képet az AirPods-ról, amit érdemes még megnézni az alábbi videóban. Részletesen beszélnek az AirPods-ról is, de már a képek is önmagukért beszélnek.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Gondolom ezzel a huncutsággal a garit azonnal bukjuk.

  2. @taky1974: A cég vállal 60 nap garit úgy láttam, illetve +2 évet ha még fizetsz rá.

  3. Plasti dippel, homemade is meg lehet oldani, csak fujkaljon a fene egy 60-70ezres fulhallgatot 😀

  4. Így szállítás lesz vagy fél év hiszen a füles maga 6 hét mém mindig…… a mult héten volt alkalmam kipróbálni futás közben, kétszer esett ki. Amit most használok az FireFlies füles 20 métert tud még ha van közte gipszkarton fal akkor is. Nem esik ki és az ára is “csak “130 dollár.


Add a Comment