fbpx Skip to content

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján sokan úgy gondolják, hogy amikor kibontják a készüléket, akkor még rajta hagyják a gyári fóliát.

Ez persze több szempontból sem jó megoldás, amit az egyik TheVR-os srác is elmagyaráz az alábbi videóban, és nem is akarom lelőni előre a poént, mert végeredményben utólag elég mókás. Pisti viszonylag erősen mutatja be a problémát, de úgy gondolom, hogy érdemes erről beszélni, mert sokszor felesleges utat spórolhatunk meg magunkat a szervizbe menetellel. Nézzétek meg a videót.


A probléma egyébként az, hogy nem vagyunk elég figyelmesek és úgy gondoljuk, hogy inkább óvnánk a készüléket még addig, ameddig nem találunk rá megfelelő védelmet. A gyári fólia persze erre alkalmatlan, egyrészt a hangszórónál nincs kivágva, másrészt pedig az érintőképernyőt is rosszabb vele használni. Ha pedig úgy gondoljuk, hogy kilyukasztanánk a hangszórónál, akkor pedig könnyedén kárt tehetünk a készülékben, arról nem beszélve, hogy ettől még továbbra is takarja a nem erre szolgáló fólia a fényérzékelőt.

A SzifonStore-ból egyébként tudok vásárolni megfelelő fóliát és tokot bármelyik iPhone, iPad készülékre. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Mikor megláttam az értesítés címét telefonon, annyira tudtam, hogy Pisti lesz a cikkben. 😀

  2. Nem beszélve a “Home” gombról, és hátul a kamera mellett lévő mikrofonról sem.. ezeket is szintén elfedi a fólia.. 🙂 De ezen a videón besírok… :’) Az előadásmódja hatalmas!!! 😀

  3. Ha mar elokerult a tema: okozhat-e olyat normal (nem gyari!) vedofolia, hogy rendszeresen rosszul erzekeli a telefon az ujjam. Lepkednek a menuben jobbra-balra (pl.), es erre a kereses jon elo, mintha lefele huztam volna az ujjam. De jatekoknal is tapasztaltam hasonlot pont ennel a Roofbot nevu kis marhasagnal. (Az a baj hogy kb mindjart az elejen felkerult ra a folia, igy nem tudom hogy anelkul hogyan mukodik a telefon. Leszedni meg nem szednem ha nem muszaj.) Am SE prototipus ha ez szamit valamit.

  4. @Sanyy: eközben töltőre is van dugva? mi az, hogy SE prototípus? prototípus készüléket nem tudsz venni.

  5. Erre most mit lehet mondani? Mármint Pistikére. 😀 😀 😀 Ne is törődj vele. 😀 😀 😀

  6. Ismeritek Magyarósi Pétert? A kettő egy lapon nem említhető. Hát, legyen szép álmotok… 😀

  7. Mit ne mondjak, nem kicsit buta, primitív az ember a videóban! És még ronda is

  8. Pistike… Sok vicc főszereplője szegény.

  9. Ki az a Magyarósi Péter? Egy Magyarósi Csaba nevű YouTubert ismerek, de ki a Péter? Vagy csak nem jött össze a trollkodás? 😀

  10. Pisti elég gáz, de akikről beszél méginkább azok.

  11. @Jadeye: nincs toltore dugva. Es iphone SE t akartam irni.

  12. Gratulálok, ez aztán kultúra. Mindenki úgy használja a tulajdonát ahogy szeretné, és a vevőnek joga van hülyének lenni mert vevő. Na én pontosan emiatt a stílus miatt kerülöm a GSM boltokat…

    sorry

  13. @xantos85: az eladónak meg joga van valahol kiengedni a gőzt a mérhetetlen mennyiségű idióta után.

  14. Volt, hogy gariban cserélték a telómat, és amíg haza nem értem rajtahagytam a fóliát, hát megmondom őszintén ebbe a halk a hangszóróba én is belefutottam. Ugyan nem vittem vissza, hogy szar mert otthon levettem.
    A videón jót röhögtem.


Add a Comment