fbpx Skip to content

Az utóbbi évek egyik kedvenc iOS játéka számomra egyértelműen az Alto’s Adventure volt. Gyönyörű grafikájának, remek játékmenetének köszönhetően egyből belopta magát a szívembe.

A napokban lett két éves a játék, aminek az apropójából a megszokott 5 eurós ára helyett mindössze 2 euróért meg lehet vásárolni ezt a klasszikust. Az igaz apropója, ami miatt most megint írok az Alto-ról, az pedig nem más, mint hogy végre megjelent az első előzetese a következő résznek, az Alto’s Odyssey-nek.

Amennyiben az emlékeim nem csalnak, akkor az Odyssey valójában nem folytatása az Adventure-nek, hanem Star Wars-os módon az előzménye, de most az erre vonatkozó forrást nem találom. Mondjuk elég sejtelmes módon zajlik az új játék – vagyis inkább játékok – fejlesztése, hiszen a Snowman összes készülőben lévő alkotásáról alig tudunk bármit is. Esetleg egy-két kép, talán már egy trailer a rendelkezésünkre áll, illetve az évszak, hogy mikor fog várhatóan megjelenni, de semmi több.

Ami az előzetesből egyértelműen leszűrhető, hogy a játék alapkoncepciója nem változik, de várhatóan az apró részletek igen, hiszen ezek nélkül elég lenne egy kis frissítés is csak az Adventure-höz. Ami egyből szemet szúr, hogy bizony a havas lejtőket a homokdűnék váltják, de a deszka és a lesiklás élvezete marad. A lámák sorsáról vagy épp a meglétükről még nincs semmi információnk, de nélkülük nem lenne az igazi a játék, illetve az egyszer már biztos, hogy a hihetetlen menő wingsuit visszatér. A megjelenés sajnos viszont csak valamikor nyáron várható, de addig is biztos, hogy kapunk majd még bőven információ-morzsákat, csak szerintem hasonlóan szűkmarkúan.

Addig is vegyétek elő újra az Alto’s Adventure-t.

[appstore id=”950812012″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment