fbpx Skip to content

Az Apple ezen a héten kitett magáért. Rengeteg új reklám videót osztott meg velünk, a legfrissebb pedig egy bő 3 perces brazíliai karnevál videó.

Több szempontból is érdekes ez a reklám. Egyrészt egy speciális stop-motion technikával készült, amit láthattok is a videóban. Másrészt pedig legalább 500 képet készítettek kizárólag az iPhone 7 Plus portré módjával. Nézzétek meg a videót.

A reklámban egyébként az alábbi szám szól, ami Apple Music exkluzív is. Így akiknek van előfizetésük, azok rögtön meghallgathatják újra, és felvehetik a listájukba.

Van még egy érdekesség, ha már Brazíliáról van szó. Az iPhone 7 Plus ára ott extrém magasnak mondható, még hazánkban is olcsóbb ez a termék, mint ott kint. Itthon 299.990Ft-ba kerül az alap iPhone 7 Plus készülék, míg náluk pedig 1314 dollárba azaz 381.000Ft-ba. Ez azért nem semmi különbség, így akik ilyen készüléket szeretnének, sokszor elutaznak, hogy megvehessék, mert a különbség árából már kijön az utazási költség, és még úgymond egy “nyaralás” is belefér.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. húdszépszínes social blokkot kaptunk…
    miért ilyen drága (ÁFA)?

  2. De jó, szerintem reklámnak sem lenne utolsó, ha mondjuk a többi országban, mondjuk nálunk, a reklám végén elhangzana, hogy “…és örüljetek gyökér birkák, mert Brazíliában még sokkal drágább…” 😀


Add a Comment