fbpx Skip to content

Magyarországon is elérhetővé vált a Pro Apps oktatási csomag, ami a Final Cut Pro X, a Logic Pro X, a Motion 5, a Compressor 4 és a MainStage 3 alkalmazást tartalmazza.

A csomag jelenleg diákoknak, tanároknak érhető el az Apple oktatási programjában, ez azt jelenti, hogy az Apple kérheti az erre vonatkozó igazolványt is. Ettől függetlenül vásárláskor nem kérte a fentiek egyikét sem. A csomag 72.990Ft-ba kerül, és összesen 5 alkalmazást foglal magába. Ha ezeket külön-külön vásárolnánk meg, akkor összesen 629,95€-t, vagyis nagyjából 194.000Ft-ot kellene fizetnünk, így az Apple csomagja jelentős kedvezményt nyújt.

Final Cut Pro X

A Final Cut Pro X nagy előrelépést jelent a profi videószerkesztés világában. A hatékony médiarendszerezési funkciókkal gyorsan megtalálhatod, megcímkézheted és szűrheted a fájljaidat. A Magnetic Timeline rugalmas elrendezései és innovatív szerkesztőeszközei kimondottan a napjainkban jellemző, mindvégig digitálisan zajló munkafolyamatokhoz készültek. A Final Cut Prót a macOS rendszerre és a legújabb Mac-hardverre optimalizáltuk, hogy kimagasló teljesítményt nyújtson mind hordozható, mind asztali rendszereken.
További információ

Logic Pro X

A Logic Pro X kifinomult zenei alkalmazásban minden megtalálható, amire szükség lehet a zenekészítés során. A hatalmas hangtárral rendelkező Logic Pro X olyan innovatív funkciókat kínál, mint a Drummer, a Flex Pitch, az intelligens vezérlőelemek és a MIDI-bővítmények. Így egyszerűen komponálhatsz, rögzíthetsz, szerkeszthetsz és keverhetsz vele profi minőségű zenét.
További információ

Motion 5

Ezzel a rendkívüli animációkészítő eszközzel lélegzetelállító animált 3D főcímeket, folyamatos képátmeneteket és valósághű effektusokat készíthetsz a Final Cut Pro X-hez.
További információ

Compressor 4

A Final Cut Pro X kifinomult kódolási segédjével személyre szabhatod a kimenet beállításait, elosztott kódolással gyorsíthatod fel a munkafolyamatokat és könnyedén készítheted elő munkádat az iTunes Store-beli közzétételre.
További információ

MainStage 3

Az élő fellépésekhez készült MainStage alkalmazással a Logic Próból bármilyen hangzást a színpadra vihetsz. Készíts előadásaidhoz billentyűs-, gitár- és vokáleffektekből álló készleteket, és válts közöttük tetszés szerint. Játszd le kedvenc hardveres vezérlőddel a hangok hihetetlen választékát.
További információ

MacBook Pro, kiegészítők

Az oktatási oldalon egyébként nem csak szoftvert, de hardvert, sőt kiegészítőket is vásárolhatunk! Például a 2016-os MacBook Pro-kat a alábbi kedvezményes áron vásárolhatjuk meg.

13 colos Retina MacBook Pro (balra az eredeti,  jobbra a kedvezményes ár):

  • 549 990 Ft > 517 017 Ft
  • 649 990 Ft > 610 997 Ft
  • 729 990 Ft > 686 181 Ft

15 colos Retina MacBook Pro (balra az eredeti,  jobbra a kedvezményes ár):

  • 879 990 Ft > 809 625 Ft
  • 1 029 990 Ft > 947 547 Ft

Az oktatási szoftvercsomag ezen a linken érhető el.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. az előző poszt megint eltűnt?

  2. Azt jól tippelem, hogy ez nem egy promóciós csomag, hanem egy “tartós” újdonság?

    Azaz hosszú távon is tervezi az Apple ezt a csomagot így árusítani.


Add a Comment