fbpx Skip to content

Külföldön rengetegszer van olyan opció, hogy nagy alkalmazás-csomagokat vásárolhassunk meg az áruk töredékéért. Sőt, arra is volt már példa, hogy havi x összegért béreljük ezeket az appokat.

A Setapp pont az utóbbit célozta meg, havi 9.99 dollárért 61 alkalmazás közül választhatunk, ezeket használhatjuk megkötések nélkül. Nem kell őket megvenni, hanem úgymond havi szinten előfizethetünk magára a szolgáltatásra, és bármikor használhatjuk a benne foglalt appokat. Miért is jó ez?

Nos, ez teljesen egyénfüggő. A több mint 50 alkalmazás közül ha csak egyre van szükségünk, akkor bizony nem éri meg előfizetni, de például háromnál többnél már igen, vagy akkor, ha olcsóbb az előfizetés, mint maga az adott alkalmazás. Egyébként összesen több mint 1800 dollárnyi értékű app közül választhatunk.

Az alkalmazások listáját ide kattintva nézhetjük meg, és mivel 1 hónap ingyenes, ezért ki is próbálhatjuk nyugodtan a szolgáltatást, még bankkártyát sem kell megadnunk. Részemről a CleanMyMac, a Forecast Bar, a Gemini, az iMazing és az iStat Menus is olyan alkalmazás, amit sűrűn használok, így elgondolkoztató, hogy megérné nekem az a 9.99 dollár. Persze ez tényleg egyénfüggő, de mindenesetre az ingyen teszt alatt kipróbálhatjuk őket.

Természetesen, ha nem fizetünk elő, akkor tovább nem használhatóak az alkalmazások. A Setapp ide kattintva próbálható ki.

Neked hogy tetszik az ilyen, előfizetéses modell?

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. Nem tetszik

  2. Nem tudom mennyibe kerulnek azok az alkalmazasok amik peldskent meg lettek emlitve a cikkben,de azert ha valamit surun hasznalsz jobb megvenni,mert cirka 120 dollar osszejon egy ev alatt igy.annyibol szerintem meg megveszed.
    Meg annyit bele lehetett volna irni a cikkbe,hogy ne kelljen masnak atnyalazni a felhasznalasi felteteleket,hogy barmikor lemondhato vagy van egy fix legalabb 3-6 honapos berles amit ki kell fizetni?

  3. @pete66: Jogos, elfelejtettem. Egyébként bármikor lemondható természetesen, úgy senki sem fizetne elő, hogy 3-6 havi fixet. Akkor már nem havi előfizetés. 🙂

  4. Hat itt kinnt Angliaban van olyan (igaz konditerem berlet) hogy havonta vonjak le de fel 3 vagy 6 honapig ha mesz ha nem levonjak es nem lehet lemondani.Oke ez amcsi ott nem tudom ,hogy mennek a dolgok,azert kerdeztem ra:)

  5. Már több, mint egy hónapja használom ingyen, a béta megjelenésekor mindenkinek 3 hónapos próbaidő járt. Én nem fogom a jelenlegi koncepció alapján használni. Annak aki most kezdett el OS X-et használni és ezekre az appokra mind szüksége van, neki talán megéri, de amúgy nem. Én a jelenlegi kínálatból 4-5 appot használok, pl. Polarr, Flume, Forecast Bar, amiket már mind megvettem kb. £8-ért ha jól emlékszem. Az ötlet nagyon jó amúgy, de jobb lenne, ha lennének valamilyen előfizetői csomagok legalább és ne lenne ennyire drága.

  6. És ez pumpán is műkődik? Vagy csak OS X-en vannak azek az alkalmazások? Mert az iMazing érdekelne…

  7. @Put2: kérdés, mi van a pumpádon. ha mondjuk OS X, akkor az OS X-re való alkalmazások az OS X-et futtató pumpádon is menni fognak. vagy nem pontosan értem, mire gondolsz a “pumpán” alatt.

    a Setapp macOS-es alkalmazásokat tartalmaz, Mac-re való, más OS-re nem:
    “Setapp is a service where you get a set of high-quality macOS apps for a monthly subscription of $9.99 (+ taxes)”
    https://support.setapp.com/hc/en-us/articles/213269709-What-is-Setapp-

  8. Pumpa alatt a Pc-t értem… Régi gunnynév, anno még az Amigás korszakból.. 🙂


Add a Comment