fbpx Skip to content

A Mac Pro-t már nagyon régen frissítette az Apple. Megjelenésekor teszteltük mi is, megnéztük, hogy mire is képes ez a gyönyörű, fekete, henger alakú asztali számítógép.

2014-ben, amikor megjelent a gép, a 4K-s kijelzők ára közel 1 millió körül volt, és ugye nyilván ez illett a tiszteletet parancsoló géphez. Eltelt azóta több mint 2 év, és a 4K-s kijelzők ára csökkent, azonban ez a Mac Pro áráról már nem mondható el. Az Apple nem frissítette a gépet, és az árát sem csökkentette, így valójában már egyáltalán nem éri meg megvásárolni a cég asztali gépét. Egyelőre még csak pletyka szinten sem hozták szóba, hogy valaha is frissülni fog ez a gép, de Pascal Eggert készített néhány koncepció képet, amit érdemes megnézni.

Szerinte – ahogy szerintünk is – egyáltalán nem számít a méret, nem lenne probléma, ha a gép nagyobb lenne, cserébe nagyobb teljesítményt kapnánk. Nyilván elférne akkor nagyobb, kompatibilisebb videókártya, esetleg több tárhely és nem mellékesen még több csatlakozó. Ő így álmodta meg ezt:

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. A széptől messze van, de átjött a lényeg. A hűtést viszont nem értem. A referencia kártyák kifelé fújnak ezerrel, ami jelen esetben lefelé mutat, azonban minden más felfelé. Vagy rosszul értelmeztem valamit?

  2. fura egy hét késéssel látni ugyan azt a témát amit a másik nagy i-hírportál már feldolgozott

  3. És hol jön ki belőle a kávé? Viva Nespresso 🙂


Add a Comment