fbpx Skip to content

A 10 éves iPhone-nak köszönhetően számtalan történetet lehetett olvasni külföldi oldalakon, ezek közül néhányat mi is megosztunk majd. Azonban, ami sokkal érdekesebb, előkerült két, különböző iPhone prototípus.

Az alábbi videóban azt láthatjuk, hogy a két készülék ugyan külsőre megegyezik (legalábbis ebből a szögből) a szoftverük azonban teljesen más: a bal oldali egy érdekes iPod prototípusnak látszik, a jobb oldali pedig egy egészen más rendszert mutat. Míg Tony Fadell az első, iPod-szerűt próbálgatta, addig a második verzió Scott Forstallé volt: ő, ahogy látszik is, inkább az érintő képernyőt tesztelgette, a különböző méretű gombokból ítélve. Nézzétek meg a videókat.

Ahogy látható is a videóban a P1 sokkal gyorsabb, a P2 inkább hasonlít egy valós szoftverre, mint a vetélytársa. A P2 szoftver Acorn OS néven volt ismert az Apple szoftveres köreiben, a P1-en is ez futott, csak jóval butított állapotban.

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. A készülék 3GS re hasonlít első ránézésre????

  2. Én attól függetlenül, hogy immár 8 éve használok almát, kritikus vagyok az Apple-el szemben, mert az elmúlt 3-4 évben csak upgrade-elnek és nincs forradalom.
    Viszont az igencsak kalap emelő, hogy 10 év alatt sikerült majd’ asztali op rendszer szintre emelni az IOS használhatóságát, úgy, hogy a windows pls funkcionalitásában alig változott 10 év alatt.
    Eszméletlen, mennyit fejlődik a mobiltechnológia.


Add a Comment