fbpx Skip to content

Az iOS 10.2-t még tavaly (????) tette elérhetővé az Apple, és értelemszerűen folytatja a béta szoftverek kiadását, tesztelését, hiszen már a 10.2.1 is tesztelés alatt van.

Az elmúlt napokban @SonnyDickson azt írta Twitteren, hogy információi szerint az Apple január 10-én tervezi kiadni a 10.3 első béta verzióját. A dátum mellett azt írta, hogy egy új, úgynevezett Theater módot is tervez az Apple, és a kollégának az elmúlt évek tapasztalatai alapján sokszor igaza volt.

A Theather mód szinte egyértelműen egyfajta mozis, színházas üzemmódot jelenthet. Ez pedig jóformán egyenlő az úgynevezett Dark móddal, ami már elérhető a macOS rendszerben is. A rendszer ilyenkor sötét ikonokat, elemeket tartalmaz, így kényelmesebben használható sötétben, gondolom az Apple nem akarta elnevezni Dark módnak, így lett belőle Theater – már persze ha egyáltalán igaz a hír.

Ahogy a fenti tweetben is írja, egy új ikont is kapunk majd a Vezérlőközpontba, azonban erről egyelőre több információt nem közölt. Ti szeretnétek Dark mode-ot, sötét alkalmazásokat, ikonokat a rendszerbe?

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

 1. ez ha tenyleg igy lesz akkor megelolegezi az amoledet, igy a sima nyomkodas eseten (illetve az alap appoknal ahol nincs felulbiralva a gyari szinpaletta) joval kevesebbet fog fogyasztani a kijelzo…

 2. Jó lenne, ha jönne, bár engem nem érintene, mivel az életbe se fogom felfrissíteni az 5S-em 7.1.2-ről. De már nem ártott a Dark mode, bár kíváncsi leszek, hogy hogy fogja megoldani az ikonokat az alma! 😀

 3. jó… e ze még mindig csak béta…

 4. szerintem jo lenne

 5. Szeretettel várom!

 6. Szerintem ronda a darkmode!????

 7. Vegre, ios7 ota varom kb!

 8. szerintem a fekete keszulekeknek eleve igy kellene erkezniuk!

 9. Ráadásképp kapunk egy pár új, mozis emojit is.

 10. @kchris: Még jó, hogy ezek az ips lcd kijelzők igazából az összes színnel kb egyformán fogyasztanak de a feketével minimálisan többet mint a többivel :D.
  De attól független várós a dolog.

 11. Van egy olyan sejtésem hogy csak bizonyos keszülékek kapják majd meg….és az i5 már nem lesz köztük.

 12. Sajnos Sonny Dickson feltevése a mai napon nem igazolódott be, pedig én nagyon vártam ezt a napot és a “Mozi módot”. Talán majd ha kint lesz a fix 10.2.1

 13. @baloghadam74: mondjuk azok után, hogy tegnap béta jött a 10.2.1-hez, meglepő lett volna egy 10.3-as béta.

 14. Én már nem lepődnék meg semmin!


Add a Comment