Január 10-én érkezhet az iOS 10.3 első bétája a “mozi” üzemmóddal

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iOS 10.2-t még tavaly (????) tette elérhetővé az Apple, és értelemszerűen folytatja a béta szoftverek kiadását, tesztelését, hiszen már a 10.2.1 is tesztelés alatt van.

Az elmúlt napokban @SonnyDickson azt írta Twitteren, hogy információi szerint az Apple január 10-én tervezi kiadni a 10.3 első béta verzióját. A dátum mellett azt írta, hogy egy új, úgynevezett Theater módot is tervez az Apple, és a kollégának az elmúlt évek tapasztalatai alapján sokszor igaza volt.

A Theather mód szinte egyértelműen egyfajta mozis, színházas üzemmódot jelenthet. Ez pedig jóformán egyenlő az úgynevezett Dark móddal, ami már elérhető a macOS rendszerben is. A rendszer ilyenkor sötét ikonokat, elemeket tartalmaz, így kényelmesebben használható sötétben, gondolom az Apple nem akarta elnevezni Dark módnak, így lett belőle Theater – már persze ha egyáltalán igaz a hír.

Ahogy a fenti tweetben is írja, egy új ikont is kapunk majd a Vezérlőközpontba, azonban erről egyelőre több információt nem közölt. Ti szeretnétek Dark mode-ot, sötét alkalmazásokat, ikonokat a rendszerbe?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. ez ha tenyleg igy lesz akkor megelolegezi az amoledet, igy a sima nyomkodas eseten (illetve az alap appoknal ahol nincs felulbiralva a gyari szinpaletta) joval kevesebbet fog fogyasztani a kijelzo…

  2. Jó lenne, ha jönne, bár engem nem érintene, mivel az életbe se fogom felfrissíteni az 5S-em 7.1.2-ről. De már nem ártott a Dark mode, bár kíváncsi leszek, hogy hogy fogja megoldani az ikonokat az alma! :D

  3. @kchris: Még jó, hogy ezek az ips lcd kijelzők igazából az összes színnel kb egyformán fogyasztanak de a feketével minimálisan többet mint a többivel :D.
    De attól független várós a dolog.

  4. Sajnos Sonny Dickson feltevése a mai napon nem igazolódott be, pedig én nagyon vártam ezt a napot és a “Mozi módot”. Talán majd ha kint lesz a fix 10.2.1

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!