fbpx Skip to content

Érdekel, hogy milyen tokokat választanak legszívesebben az emberek az üzleteinkben? Úgy gondoltuk, hogy most, amikor már az utolsó “rohamok” kezdődnek a karácsonyi ajándékok megszerzése érdekében, érdemes lenne összegyűjteni a legkedveltebb, az iPhone-t védő kiegészítőinket.

A válogatás közben arra is figyeltünk, hogy a bemutatandó tokok iPhone 7, 6/6s-re és SE/5s/5-re is kaphatóak legyenek. Tehát ebben a cikkben szinte egészen biztosan megtalálod azt a tokot, amelyre szükséged van.

Tough Armor iPhone tokok – ha a kalandokat keresed

Mikor van a telefonodnak szüksége maximális védelemre? Ha extrém életmódot folytatsz, ha keresed a kihívásokat, és az új dolgokat, ha sport közben is magadnál tartod a telefonod és még sorolhatnánk ezernyi okot.

A probléma az, hogy az efféle, kíméletlenebb helyzetekre tervezett tokok tervezésekor gyakran nem vesznek figyelembe egy nagyon fontos tényt. Mégpedig azt, hogy a telefonod védelme mellett ugyanolyan fontos az is, hogy a kevésbé komfortos környezetben is könnyedén tudd azt használni.

Úgy vettük észre, hogy a Tough Armor széria ebben jár az élen. Megadja a telefonodnak azt a biztonságot, amire szüksége lehet, mégsem túlzóan nagy és vaskos, ahhoz, hogy a használhatóságának a kárára váljon. Hogy éri ezt el?

Kiváló kialakítású TPU anyagának és polikarbonát ötvözetének köszönhetően rendkívül erős vázat épít az iPhone köré. A sokat tervezett, kifinomult és minőségi anyag erős és masszív szerkezetű, ezért elég belőle kevés is ahhoz, hogy olyan hatásfokot érjen el, mint a vastagon pakolt, de gyengébb anyagok.

Emellett a Spigen által kifejlesztett egyedülálló légpárnás technológiával, és rezgéselnyelő peremmel látták el, így az eséskor keletkező nagyobb energiákat is elnyeli, aminek köszönhetően ezt a terhet már nem a telefonodnak kell elviselnie.

Valótlant nem szeretnénk állítani, a Tough Armor tokjai nem láthatatlanok. Igenis, sugárzik róluk a magabiztos védelem és kemény kialakítás. Azonban emellé valóban utat engednek a telefon esztétikai értékének, és könnyed használhatóságának egyaránt.

Tehát, ha egy olyan iPhone tokot keresel, amivel nyugodtan viheted a telefonod a kihívások elé, akkor a Tough Armor tokok lesz számodra az ideális választás.

Ha azonban nyugodtabb életet élsz, ahol tudsz figyelni a telefonodra, akkor tekerj eggyel lejjebb.

Neo Hybrid iPhone tokok – ha nem szeretnéd elrejteni a telefonod szépségét

Ameddig a Tough Armor gyártásakor a mérleg nyelve az erős védelem felé billent, addig a Spigen Neo Hybrid iPhone toknál inkább az esztétikai érték volt a hangsúlyos, ezért ezek a termékek leginkább ebben erősek.

A Neo Hybird valóban nem rendelkezik olyan erős védelemmel, mint a Tough Armor. Ami nem azt jelenti, hogy nem nyújt magabiztos védelmet, csak egyszerűen nem azokra a helyzetekre tervezték, mint a Tough Armort. Ugyanakkor a mindennapi használat mellett, átlagos kihívásokkal szemben tökéletesen kielégíti az igényeid.

A NeoHybrid iPhone tok két részből épül fel, ezért a telefonra helyezése is két lépésből áll. Elsőre az iPhone-t a szilikon és hajlékony tokba kell helyezni. Ez a réteg védi meg a telefont a hajszálvékony karcolódásoktól és horzsolódásoktól.

Miután beleillesztettük a telefonunkat, a külső Bumper vázat kell ráilleszteni. Ez az a telefon peremén végighúzódó megerősített rész, ami kiemeli a Spigen tokját a gyenge védelmet nyújtó státuszából és a középkategóriába dobja.

Ami miatt az egyik kedvencünké vált a Spigen többrétegű, átlátszó iPhone tokja, az egyértelműen a külleme, illetve, annak hiánya. A bemutatott Neo Hybrid iPhone tokok hátlapja teljesen átlátszó, az oldalán végigfutó megerősített perem kapott csak színezést, bár az sem kirívó éles színeket, inkább csak visszafogott, nyugodtabb árnyalatokat. Habár két részből épül fel, maga a szilikon tok vékony, bátran helyezhető zsebbe. Tapadása tökéletes, nem csúszkál benne a telefon és érzetre is kellemes.

Lazább mindennapokra, bulis estékre nyugodt szívvel ajánljuk.

A karc- és ütésálló Spigen Neo Hybrid tokot az üzleteinkben személyesen, vagy online is megvásárolhatod.

Wallet iPhone tokok – ha többre vágysz egy egyszerű toknál

A Wallet Book telefontokokat akkor ajánljuk, ha kiemelt figyelemmel tudod őrizni a telefonod, és egy tokra nem a hagyományos értelmében gondolsz, hanem sokkal többet látsz benne. A Wallet tokokról pontosan ez sugárzik, hogy nem csak a védelemre tervezték őket.

Az előzőleg bemutatott tokok igyekeztek megtartani a telefon alakját, a Wallet ezzel szemben szakít a szokásos külső megjelenéssel. Nevéből adódóan, leginkább egy pénztárcára emlékeztet a külleme.

A három tok műbőr és bőr borítású, egyaránt eleganciát tükröznek, mind kinézetre, mind formavilágra. A tokok tökéletesen elegendőek arra, hogy az iPhone-t megvédjék a kisebb karcolódásoktól és horzsolásoktól, azonban nagyobb ütésekkel szemben már kevésbé ellenállóak. Tehát kulcs mellet is nyugodtan hordhatod, de egy több méteres esést már nem tud legyőzni.

Mint említettük, ezek a tokok komplikáltabbak az egyszerűbb társaiknál. Különlegesebb kialakításuknak hála az iPhone mellé az irataidat és készpénzedet is elrejtheted. Ez a plusz funkció jól jöhet akkor, ha csak egy rövidebb sétára mész, ahová nem szeretnéd magaddal cipelni a pénztárcádat. Elég csak a telefont a zsebedbe csúsztatnod és máris minden nálad van, amire szükséged lehet.

A hátoldaluk meghajtható, így ha a tokba helyezed a telefonod, elég csak oldalra döntened, és anélkül, hogy azt a kezedben tartanád, élvezheted a rajta lévő multimédia tartalmakat.

A Wallet Book iPhone tokok valóban praktikusak és elegánsak, akár az üzleti életben, akár a könnyed mindennapokban jól mutatnak.

A válogatás csokrot a vásárlóink véleménye és vásárlásai alapján gyűjtöttük neked össze. Ezek voltak a legnépszerűbb termékeink, bízunk benne, hogy neked is elnyerik a tetszésedet.

Boldog és békés ünnepeket kíván a Smart Clinic csapata!

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Spigen tokot nem ajánlom senkinek. Majdnem egy éve használom. Legelőször is: elképesztő mértékben hamisítják. Én itthon vettem az enyémet (Neo Hybrid), egy számtech boltban, később a hivatalos Spigen oldal segítségével kiderült róla, hogy hamisítvány. Spigen jófej volt, kaptam tőlük egy eredetit ingyen és bérmentve. Alig egy éve használom, de már keresem az utódját, ugyanis kopik. Mint egy olcsó kínai. Sőt, lehet még az sem kopna ennyire. Semmi extrát nem művelek vele, nadrágzsebben van és használom a telefont. A keret nem lazult meg rajta, ahogyan sokan panaszkodnak az ilyesmi tokokra, de a kopás nagyon látványos és ronda, ugyanis a festék alatt hófehér a műanyag. Így cserélnem kell, alig egy év után. Nem éri meg.

  2. A neo hybrid elég drága szerintem. Btw én gyári Apple bőrtokot használok a hetesen, egyenlőre meg vagyok elégedve vele.

  3. Evutec Carbon! Pár éve nálatok olvastam egy hozzászóló pozitív véleményét róla, kipróbáltam, bejött. A 6S-en is jól teljesített, most a 7-en van egy, 4 hónapja tökéletes, egy karc sincs rajta. Beépített vas benne, emiatt simán tapad a mágnesre a kocsiban.

  4. @szikszai11: milyen színű? tudsz fotót mutatni rajta hogyan kopik?

  5. @onderon én nem ezt tapasztaltam a Spigen tokokokkal. Másfél éve 5s-en használok Ultra Hybridet és semmi baja. Nem kopik, gumi a széle. Ha biztosra akarsz menni az eredetiséggel, menj Apple mintaboltba.


Add a Comment