fbpx Skip to content

December közepén járunk, hivatalosan is beértünk a karácsonyi időszakba, ami – valljuk be – egyet jelent egymás megajándékozásával. Rendszerint a legtöbben előre gondolkodunk, hiszen kellemes érzés, ha igazán jó ajándékot adunk, aminek a másik fél is teljes szívéből örülni tud.

Éppen ezért elhúzódik a gondolkodás, vajon melyik ajándék lenne a legjobb, minek örülne igazán? Nem tudsz hamar dönteni, és a végéig kivársz. Ez a karácsony megérkeztéig eltart, amikor mindenki rohanva igyekszik megvenni azt, ami még éppen eszébe jut. Az utolsó napokban ráadásul a bevásárlóközpontok tele vannak, mindenki egymás nyakában, rengeteg időt elpocsékolva a vásárlásra, ahelyett hogy a jól megérdemelt szabadságukat élveznék otthon, sokkal nyugodtabb keretek között.

Mostanság változtak a szokások és a legtöbben jobban örülnek a praktikus, hasznosabb ajándékoknak, mint a csecsebecséknek. Abban a korban, amikor már mindenki iPhone-on éli az életét, adja magát a lehetőség az ideális ajándékra. Természetesen a telefontokokra gondolunk. Hogy miért? Mert nem csak praktikusak, hanem esztétikai értékük is van.  A lent bemutatott Stilmind tokokra ez hatványozottan igaz.

Stilmind Clear Wave iPhone 7 tok

A Clear Wave tokot azoknak ajánljuk, akik a nőiesebb, kellemesebb vonalakat szeretik. Miért akarnád hatalmas, otromba tokokkal elrejteni az iPhone-od valódi szépségét, amikor lehetőséged van ugyanolyan védelem mellett megőrizni a telefonod esztétikai értékét is? A Clear Wave kristálytisztán átlátszó polikarbonát hátlapja szinte észrevehetetlenül feszül az iPhone 7-re, a hátlapján található díszítő redőzések sem fedik el a méltán nagy népszerűségnek örvendő Apple logót, mégis adnak a készüléknek egy olyan tónust, mely rendkívül esztétikus és egyedülálló.

 

Teljesen átlátszó tokra vágysz, erős védelemmel? Kattints a linkre, ha bővebb információkat szeretnél megtudni a Clear Wave iPhone 7-ről.

Stilmind Monokini iPhone 7 tok

A Stilmind Monokini iPhone 7 tokot is inkább a női olvasóknak ajánljuk, de a Clear Wave-vel szemben ez a kiegészítő már kicsit játékosabb. A tok mögé bújtatott iPhone elő- és hátlapja nagy részben ezúttal is látható marad, sötét árnyalata sem tereli el a figyelmet a készülékről. Az oldalgombokat és kamera kivágásokat aranyozott élű borítás fedi, ezzel csempészve izgalmat a kiegészítő küllemébe. Esti bulikra, izgalmas hétköznapokra egyaránt jól jöhet a fentebb bemutatott két iPhone kiegészítő.

 

Ha egy kis izgalmat vinnél a telefon kinézetébe, a Stilmind Monokini iPhone 7 tokot itt tudod megrendelni.

Stilmind Chain Armor iPhone 7 tok

A cikkben bemutatott tokok közül a Stilmind Chain Armor a legférfiasabb kiegészítő. Az újraértelmezett fémes lánc design esztétikai értéke mellett rámutat a tok belső erejére is. iPhone 7-re tökéletesen illeszkedik, minimális hely sem marad a telefon és tok között, így nem jutnak be a kisebb porszemek sem. Rosszabb minőségű, kevésbé jól illeszkedő tokoknál ez a probléma gyakran előfordul, a porszemek karcolják a telefon hátlapját, ezáltal az veszít anyagi értékéből is. Több rétegből felépülő váza elnyeli a nagyobb ütésekkor keletkező energiákat, így gátolva meg, hogy az iPhone-ban komolyabb kár keletkezzen.

 

A Silmind egyik legférfiasabb tokját, a Chain Armor iPhone 7 tokot ezen a linken tudod megrendelni.

Stilmind Chivalry iPhone 6s/6 tok

A Stilmind Chivalry iPhone 6s/6 tokban összpontosul a luxus életvitelre jellemző design, és a Stilmind márkától megszokott visszafogott elegancia. Szintén erősebb, férfiasabb vonalak jellemzik a két kiegészítőt. A kiegészítő anyaga erős, vonulatai kemények, kivágásai mélyek. A kamerát és csatlakozókat egyaránt szabadon hagyja, ezáltal nem gátolja meg a tokban való fényképezést és töltést sem. A Chivalry öltönyben érzi igazán jól magát, és hidd el, a telefonodat is abba öltözteti.

 

A Stilmind legexkluzívabb tokja a Chivalry. Ha valami különlegesre vágysz, kattints a linkre.

Stilmind Cyclone iPhone 6s/6 tok

A Stilmind Cyclone fekete-arany hátlapját lézerrel kivágott lyukak díszítik. A Cyclone iPhone 6s/6 tok maximális védelmet nyújt telefonodnak, impozáns külseje mellé erős belső társul, amivel nem kell félned a mindennapok során várható kihívásoktól. Az elején található megemelkedett peremet öltésminták szabdalják, ezeknek köszönhetően ha a telefonod véletlenül kicsúszna a kezedből és kijelzővel lefelé érne földet, akkor sem kellene tartanod a képernyő esetleges betörésétől.

A Cyclone iPhone 6s/6 tokot nem a szürke hétköznapokra tervezték. Többet szeretnél tudni róla? Kattints a linkre.

Stilmind Jet Set iPhone 6s/6 tok

Az iPhone 6s/6-ra tervezett tok ezüst színével, és csiszolt fém kialakításával nyeri el a Stilmind jellegzetes hangulatát. Kemény és ellenálló borítását a minőségi alapanyagainak köszönheti, melyek segítenek a nagyobb külső behatásoktól is megvédeni a készüléked. Fémes váza, és barázdákkal borított hátlapja olyan érzetet kelt, mintha telefonodat egy kisebb bőröndbe rejtenéd. Igazi üzleti modell, amely tekintélyt parancsoló külsejével nyerheti el a vásárlók tetszését.

A Stilmind Jet Set magabiztosságot sugárzó tokjáról ezen a linken olvashatsz bővebben.

Stilmind Sneaker iPhone 6s/6 tok

A Stilmind Sneaker, amit szintén iPhone 6s/6-ra terveztek, a legvisszafogottabb tok mindközül. Habár a Sneakeren is erősen érezni a márka stílusjegyeit, mégis ez az a tok, amit leginkább ajánlanánk a dolgos mindennapokra. A két rétegből felépülő szerkezete megóvja a készüléked a nagyobb ütésektől is, sötét színekkel árnyalt külsején csupán varrásnyomok és a Stilmind felirat díszeleg. Amennyire visszafogott a külseje, olyannyira erőteljes a védelme.

A visszafogott hétköznapokra ajánlott Stilmind Sneaker iPhone 6s/6 tokról további információkat itt találsz.

A Stilmind sikeres, elismert divattervezők segítségével készítette a tokokat, így érték el, hogy a telefonok ne csak védelmet, hanem egyéni megjelenést is kapjanak. És ez sokat jelent, hiszen az iPhone ezáltal még inkább a stílusod részévé válik.

Most lehetőséged van arra, hogy az ünnepi vásárlást ügyesen, gyorsan és kényelmesen intézd. Nem kell elmenned a boltba, nem kell hosszú sorokat végig állnod, és az embertömegben sem kell levegő után kapkodnod.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment