fbpx Skip to content

Nagyjából másfél hónappal a watchOS 3.1 megjelenése után az Apple ma este mindenki számára elérhetővé tette a watchOS 3.1.1-et.

A frissítés fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz az Apple Watch tulajdonosok számára, mindegyik típusra elérhető és természetesen ugyanazokat a funkciókat kapta meg az összes óra.

Újdonságok

A hivatalos információkban az Apple a következőket írja:

  • Kijavít egy problémát, amely megakadályozhatja, hogy a kontaktok nevei megjelenjenek az Üzenetek alkalmazásban és az értesítésekben
  • Kijavít egy problémát, amely hatással lehet az értesítések megválaszolására
  • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a Részvények komplikáció nem frissül az óraszámlapon
  • Kijavít egy problémát, amely megakadályozhatja, hogy a Tevékenységgyűrűk megjelenjenek a Tevékenység óraszámlapokon
  • Kijavít egy problémát, amely megakadályozhatja, hogy az indexek megjelenjenek egy analóg óraszámlapon a hőmérséklet mértékegységének Időjárás alkalmazásban való módosítása után
  • Megold egy problémát, amely miatt előfordulhat, hogy a Térképek alkalmazás továbbra is fut a navigálás befejezése után
  • Megold egy problémát, amely miatt helytelen dátum jelenhet meg a Naptár alkalmazás havi nézetében

A frissítés most is az iPhone-on lévő Watch alkalmazáson keresztül telepíthető.

A hivatalos watchOS 3.1.1 buildje 14S883, ami megegyezik a legutóbbi beta buildjével, így akinek az van az óráján, annak a hivatalos verzió már nem jelenik majd meg frissítésként.

Mint minden frissítéskor, itt is elképzelhető, hogy lesznek hibák. Így amennyiben gyorsabb merülést, vagy furcsa dolgokat produkál az Apple Watch, érdemes visszaállítani és újra beállítani.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Szevasztok!
    A frissítés megjelenése után letöltöttem azt, az óra töltőn volt, az óra töltöttsége 50% felett stb.
    Elkezdődött a telepítés, de kb. 20%-nál megállt és 3-4 órán keresztül nem mozdult.
    Ekkor próbáltam újraindítani az órát, de sajnos “tégla” állapotba került. Csak annyit ír ki, hogy http://www.apple/com/help/watch
    Másnál is jelentkezett hasonló probléma a frissítés közben?
    Melyik szervizet ajánljátok, akik tapasztaltak Apple Watch ügyileg?
    Vagy van más megoldás is esetleg?
    Újraindítás nem segít rajta.
    Köszönöm.

  2. Azt szeretném kérdezni, hogy nálatok is úgy működik a Watch, hogy hiába van letakarva pl pulcsi ujja alatt, a csuklómozdulattól akkor is feléled a kijelző? Mert így feleslegesen meríti az akksit. Azt hiszem Ios 10-nél is volt valami ilyesmi probléma. Watch os 3.1

  3. @jakabgy: Hívd fel ebben az esetben az Apple ingyenes telefonszámát, ők tudnak ebben segíteni.

  4. @jakabgy:
    Szia!
    Nálam újraindulás után írta ezt a hibát. Most várom a szerviz visszajelzését, felvettem a kapcsolatot velük illetve a hivatalos Apple ügyfélszolgálatával.
    Üdv

  5. @admin, @acsi:
    Köszönöm szépen a tippeket.
    Felhívtam az Apple ügyfélszolgálatot, de sajnos telefonon keresztül nem tudtak segíteni.
    A Carecenter-hez irányítottak.
    Meglátjuk…
    Csak arra vagyok kíváncsi, hogy csak néhány elszigetelt eset történt frissítés közben vagy sokaknak nem sikerült.

  6. @jakabgy: sajnos az ilyen elhullást nem tudod megoldani magad, mindenképp szerviz. viszont bárhová is viszed be itthon, ki kell küldeniük az európai szervizközpontba, mert legjobb tudomásom szerint egyik szervizpartnernél sincs hozzá diagnosztikai/szervizadapter, így biztosan több nap lesz a dolog átfutása.

    “vicces” amúgy, mert mindössze annyit kell vele tenni, hogy leveszik a kis “ajtót” a diagnosztikai portról, csatlakoztatják hozzá a szervizadaptert, majd iTunes-ban betallózzák neki az órához tartozó IPSW-t, és restore. csak hát persze ilyen adaptert sehonnan nem lehet beszerezni az Apple-ön kívül, ő meg kizárólag a szervizpartnereknek ad el belőle.

  7. @Jadeye: Ez nagyon “megnyugtató”!
    Azt hittem, hogy helyben is meg tudják csinálni…

  8. @egycsavo: Nekem is bekapcsol csuklómozdulatra akkor is, ha le van takarva a kijelző. De szerintem nincs ezzel gond.
    Tegnap este raktam fel, rátettem töltőre, elindítottam a frissítést és úgy hagytam. Később mikor visszamentem kb 30 perc múlva, megböktem az órát, erre előjött az alma logó, körben a vonalkák. Pár perc alatt magához tért, azóta tökéletes. Reggel vettem le töltőről, most még 85% az akku, jól bírja. Bár a 3.1-el is jól ment. Gördülékenyebb lett a kezelés, lekopogom, eddig semmi hiba.

  9. Sziasztok! Nekem olyan gondom van a frissítéssel, hogy mikor elindítom a teleítést, akkor ellenőrzi a frissítést, de minden alkalommal abbahagyja, mert szerinte nem csatlakozom az Internetre és a frissítés nem ellenőrizhető. Valakinek van valami ötlete? Telefon és óra újraindítás is megvolt már…. Mielőtt kérditek, ezt is a WiFi-s neten keresztül írtam.


Add a Comment