fbpx Skip to content

Képzeld csak el, van egy privát nyelvtanárod, akivel különböző témákról beszélgethetsz, kijavít, motivál és segít, mint egy anyanyelvi nyelvtanár és folyamatosan ott sziszeg a füledben, hogy gyerünk, küzdjünk meg a céljaidért! Ez az, amit a Xeropan legújabb változata ad neked!

pic_01

Az app ingyenesen tölthető le, telis-tele ingyenes leckékkel, emellett elérhetőek prémium tananyagok is, melyekkel magasabb fordulatszámra kapcsolhatod az angolod fejlesztését.

Talán ismerős lehet már nektek a Xeropan, annak első változatának sikerei után, az új verzió a ti véleményeitek és igényeitek szerint fejlődött, majd a várt funkciókkal és teljesen új designnal megújulva lépett egy magasabb szintre.

Motiváció. Ezt adja neked az app. Intuitív, szórakoztató feladatokkal, egy könnyed kiruccanássá teszi a nyelvtanulásod Xeropániába, miközben egyetlen óra alatt rádöbbensz, hogy rákattantál a nyelvtanulásra.

A Xeropan számodra érdekes nyelvleckékkel szórakoztat, így sokkal izgalmasabbá teszi a tanulást. A céljaidra szabott angol tesztekkel utat mutat; olyan videókkal segít, amik valós élethelyzeteket mutatnak.

pic_02

A Xeropan-nal nincsenek unalmas könyvek, snassz feladatok és értelmetlen magolás. Akár most kezded a tanulást, akár már tudsz valamennyire angolul, de szeretnél tovább fejlődni, az app neked való. Ha nyitott vagy arra, hogy a szokásos tankönyv-ízű, szó- és nyelvtan magolós tanulásnál izgalmasabb módon tedd magabiztosabbá az angoltudásodat, akkor töltsd le az alkalmazást és gyerünk!

Percek helyett akár órákig is garázdálkodhatsz benne anélkül, hogy elunnád magad, hiszen mindig egy új lecke, egy új menő téma és izgalmas feladat vár rád.

Úgy érzed, hogy hiányzik belőled az elszántság? Mit szólnál hozzá, ha minden nap feltöltenénk téged egy újabb adag motivációval?

pic_03

Naponta érkezik számodra három izgalmas feladat, amiket ha kipipálsz, bőséges jutalommal ajándékoz meg téged Max Professzor és ezeket a feladatokat teljesítve akár egy év alatt eljuthatsz az alapoktól a középfokú nyelvvizsgáig, vagy középfoktól a profi szintig. Minden újabb három feladattal újabb kihívások állnak előtted, amik után nem marad a zsebed üresen! Készen állsz, hogy begyűjts mindent?

Az csak rajtad áll, hogy mennyit használod az alkalmazást és ezáltal milyen gyorsan fejlődsz, de már napi 15 perc használattal is középfokú nyelvvizsga szintig juthatsz el egy éven belül.

A Profil menüben folyamatosan nyomon követheted a fejlődésedet. Láthatod, hány aktív és passzív szókincset ismersz jelenleg, milyen készségeid hogyan fejlődnek és még barátokat is hívhatsz, hogy együtt tanuljatok és versenyezzetek.

pic_04

A Xeropanban jelenleg – a nyelvtani leckék mellett – több mint 6000 kifejezés vár rád tűkön ülve, ami folyamatosan bővül a naponta megjelenő ingyenes leckéknek köszönhetően, ami egy új film, vagy más napi érdekesség formájában ad egy kis csemegét angolul. Mire az app végére érsz, nem csupán az alap kommunikációra leszel képes egy külföldi utazásnál, hanem akár egy felsőfokú nyelvvizsgát is letehetsz.

Mindeközben egy különleges grafikával és érdekes történettel megfűszerezett világban kalandozhatsz, ahol te vagy a főszereplő.

[appstore id=”899256917″]

Most a Szifon.com-on egy 3000Ft értékű kuponkódot is kapsz tőlünk ajándékba. Add meg az alábbi kuponkódot a bejelentkezésedkor, és szakíts a hagyományos nyelvtanulás monotonitásával!

Kupon kód: xeroiph16

Ha további segítségre lenne szükséged a kupon aktiválással, kattints ide.

Olvasd el a hozzászólásokat is

10 Comments

  1. Ha magyart választok, spanyolul kommunikál.

  2. @prod: Magyarul i dul, de utána átvált spanyolra. Ez így használhatalan.

  3. Kiválasztom, hogy az anyanyelvem magyar, ezután spanyolul írogat. Azért köszi

  4. Csatlakozom!

  5. a “3000 Ft értékű kupon”-ért adott 2 db aranytallért. azért, hogy jelentkezzek be meg 750 db-ot.

  6. Jelöld med a Portugált.

  7. Nekem megy rendesen magyarul -ipad4 ios 9.02

    A kupon kód meddig érvényes?

  8. Kár, hogy a cikkben nem szerepel: vagy a gugli, vagy a fácse figyel(né az embert)…

  9. @prod: Szia! AlGharawi Attila vagyok a csapatom és én fejlesztjük a Xeropant. Tudnál esetleg bővebb infót mondani a hibáról? Ez volt az első alkalom, hogy beregisztráltál, esetleg hónapokkal azelőtt nem létezett a regisztrációd? Az [email protected] email címre esetleg elküldenéd azt az email címet ami ahhoz a face vagy google profilodhoz van rendelve amivel beléptél az appba? Köszönjük a segítségedet előre is!

  10. @Hapsika6: @prod: Szia! AlGharawi Attila vagyok a csapatom és én fejlesztjük a Xeropant. Tudnál esetleg bővebb infót mondani a hibáról? Ez volt az első alkalom, hogy beregisztráltál, esetleg hónapokkal azelőtt nem létezett a regisztrációd? Az [email protected] email címre esetleg elküldenéd azt az email címet ami ahhoz a face vagy google profilodhoz van rendelve amivel beléptél az appba? Köszönjük a segítségedet előre is!


Add a Comment