fbpx Skip to content

A Spotify karácsony alkalmából megajándékoz minket egy hatalmas akcióval. A Premium csomagját 4800Ft helyett most nagyjából egyszeri 300Ft-ért vehetjük igénybe 3 hónapra.

Alapjában véve a Spotify Premium csomag havi 4.99 euróba kerül, tehát közel 1600Ft-ba, azonban most 3 hónapot egyben, mindössze 0.99 euróért kapunk meg. Ebben benne van a reklámmentesség, az offline zenehallgatás, így egy teljes körű szolgáltatást kapunk.

Az akció nem vonatkozik a már meglévő Premium felhasználókra, vagy azokra, akik már korábban igénybe vettek hasonló akciót. Ahhoz, hogy igénybe tudjuk ezt venni, ahhoz az kell, hogy eddig csak az ingyenes Spotify-t használtuk, vagy pedig új felhasználót regisztrálunk és azon próbáljuk ki a 3 hónapot. A 3. hónap után természetesen újra 4,99 eurót kell majd fizetnünk havonta, ha tovább szeretnénk használni a szolgáltatást. Az akció egészen január 1.-ig érvényes, és ide kattintva tudjátok aktiválni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Milyen jófejek, hogy azok akik évek óta fizetik, le vannak tojva.

  2. Persze arra figyelni kell, hogy a próba időszak után egyből a teljes összeget fogják levonni külön értesítés nélkül, ha csak addig le nem mondja az ügyfél…

    Régi szakállas módszer.

  3. Te kis butus ! Azt hiszed kedves karácsonyi ajándékot ad bármilyen profit orientált cég ?
    Kiábrándítalak – NEM – ez csupán a plusz előfizetők bekebelezése, a karácsony csak ,,kapóra jött” mert ilyenkor mindenki adni/venni szokott.

  4. 2 éve vagyok prémium előfizető, amellett, hogy szvsz a legjobb streaming appnak gondolom, -úgy, hogy Deezer prémiumom is van-, ez egy kicsit engem is szíven ütött. Értem, hogy beetetés, meg marketingbullshit, de régi felhasználóként tojnak a fejemre.

  5. lemondod – ujra elofizetsz akciosan mas reggel – ez a megoldas nem mukodik? ???? playlisteket talan lehet export importalni.

  6. Nincs ebben semmi meglepő, teljesen logikus üzleti lépés, hogy a felhasználók számát próbálják ezzel növelni. A tv szolgáltatók, mobil szolgáltatók ugyanezt csinálják.

  7. @kchris: Megjegyzi a rendszer a kártyaadataid, tehát hiába váltasz profilt, nem fog működni. Ugyanez van a netflix-el!

  8. Én sokáig használtam aztán váltottam Apple Musicra. Azt is használtam durván 8 hónapot de nem jött be. Nekem olyan kesze-kusza. Aztán gondoltam kipróbálom a Google Play Musicot. Lehet gáz vagyok de nekem nagyon bejön. Minden téren köröket ver a két szolgáltatásra és ezt Úgy mondom h nem vagyok google fan. A deezert még nem próbáltam.

  9. E-mailen hetek óta küldözgetik ezt az akciót, itt is ezt olvasom, úgyhogy mostmár igénybe fogom venni. 3 hó lejárta előtt meg lemondom, aztán hallgatom továbbra a böngészős verzión adblockkal. Kedvezményes mobilnetet is kaptam 2 hónapra, így legalább mobilon is tudom majd rendesen használni, a free verzió telón használhatatlan.

  10. én is kiprobáltam, 0,99 eurot ……. megér :):)

  11. En is evek ota Spotify elofizeto vagyok, de probalom visszafogni a megujulo havi kiadasaim..

    Ezert most a main account -on nyomtam egy cancel -t, hasznalok egy uj reget 3 honapig,
    aztan majd vissza.

    Ha az ember osszeadja a TV + Netlifx + Spotify + VPN + Dropbox + Google Drive etc.
    kiadasait egy csinos osszeg kitud jonni..

    Boo!


Add a Comment