fbpx Skip to content

Az Apple néhány hete bejelentette, hogy az iPhone 6s-ek bizonyos szériájában ingyenesen cseréli az akkumulátort, mert hibás alkatrész került a készülékbe és az így magától kikapcsolhat, még ha nem is lenne lemerülve.

ifixit-6s-battery

Erről egyébként korábban írt már Jadeye kolléga ebben a cikkben, felsorolva, hogy a sorozatszám mely karakterei érintettek, de most már az Apple weboldalán is ellenőrizhetjük, hogy beletartozik-e a készülékünk akkumulátora a hibás szériába, és így jogosult-e a díjmentes javításra. Ehhez nem kell mást tenni, mint az alábbi weboldalt meglátogatni.

screen-shot-2016-12-02-at-10-44-14

(Kattints ide, vagy a képre)

Bővebben érdemes elolvasnotok a korábbi cikkünket ezzel kapcsolatban, illetve az ottani hozzászólásokat.

Olvasd el a hozzászólásokat is

22 Comments

  1. Nem olvastam az elozo cikket de 6s plusom fel oraja kikapcsolt 30%nal…csicska apple

  2. Köszi, már régóta vártam ezt a cikket!

  3. @ElHentel: szeretem az ilyen retardált barmokat, akik az életbe nem tettek semmi hasznosat, fingja sincs semmiről, de csicskázik. Főleg azok után, hogy a cikkben le van írva miért történt. Gondolom az olvasás és a szövegértés sem erősséged.

  4. Na, srácok, ezt a linket kértem a múltkor, amikor a support felhívását javasoltátok helyette 🙂

  5. @Jecy: Mert akkor még nem volt ez a link.

  6. Az én i6s plusszom is ezt csinálja! mégsem vagyok jogosult rá?!

  7. @Adorján Bálint: az előző cikkben már ott volt, hogy melyik számrészletet tartalmazó sorozatszám-csoportok érintettek.

    @Jecy: pontosan ugyanez a link volt a korábbi cikkben is, de ahogyan a korábbi cikkben a screenshoton is láthatod, akkor nem volt még benne ez a keresőmező.

  8. Tök jó!
    Kb fél éve kikapcsol a 6S-em 18%-nál, de mégsem vagyok jogosult…
    Khm…, nem is írom le mi a véleményem, pedig eddig jó véleménnyel voltam az Apple-ről.
    Úgy látszik, megkopott már a régi fénye a nagy névnek…

  9. Arról ne is beszéljünk, hogy nekem már 3x eljátszotta, hogy teljesen elment a hang, csak a restart segített.

  10. Én is jogosult vagyok, viszont semmi gond a készülékkel, a gari is lejárt már egy ideje.

  11. DFU resetet probáltad már? Nekem az i5 csinálta ezt. Csereltettem aksit és csinálta tovább sima restor nem segített majd kipróbáltam a DFU -t és jó lett.

  12. @davadka

    Miért ne csicskászon, amikor egy vagyonért szart kap?

  13. És még a beszédfelismerő sem ismeri a csicskázzon szót 🙂

  14. @janchip: ha garanciális még a készüléked, akkor mindegy, hogy egyébként jogosult vagy-e. ha magánszemély nevére lett vásárolva, akkor az 1 év garancia után további 1 év szavatosság is van rá itthon a fogyasztóvédelmi törvények értelmében. vidd be egy hivatalos szervizpartnerhez.

    @Róbert Rebők: ez a javítási program még a lejárt garancia esetén is érvényes. ha most nem produkálja a készüléked, akkor később bármikor előjöhet rajta. cseréltesd ki benne az akkut, az a biztos.

  15. @Jadeye: Igen, tisztában vagyok vele. Csak mivel vidéki vagyok, a legközelebbi szervíz is 200km + távolságra van. Nem rohanok egyből cseréltetni Az almáék meg tuti nem térítik meg nekem az oda vissza utat, sőt még a futár költséget sem, nembeszélve így az átfutási időről, ami lehet hogy 2 oda vissza utat jelent majd, plusz, nélkülöznöm kell a készüléket is. Tehát amíg nem jelentkezik a probléma, várok a cserével. Ha kell a lejárat végéig kitolom. Vagy megvárok egy olyan alkalmat amikor más dolgom is van a nagyvárosban:) ja és kop kop kop!

  16. @Jadeye:
    Köszönöm!
    Mostanában fog lejárni valamikor.
    Külföldön vagyok, és a számlám otthon van :((

  17. Valaki túl van már a cserén? Mennyi idő? Pár óra megvárható? Vagy ott kell hagyni napokra? Köszi

  18. @websterhp: nem várható meg, ott kell hagyni. a részletekről a kiválasztott hivatalos szervizpartner tud pontos információval szolgálni.

  19. En most voltam a Regents st-en a ket hete lefoglalt idopontra. Erre a csavo ugyanazt vegig kerdezte, meg leellenorizte amit ket hete is majd kozolte, hogy meg kell rendelni az aksit mert nincs nekik raktaron es majd menjek vissza amikor kapok emailt es akkor 4 ora alatt kesz lesz a telefon. Kicsit azert ideges voltam mert ezert mentem be ket hete es most mehetek megint vissza. Mi az, hogy nincs raktaron aksi amikor tudjak, hogy szeria hiba?! Gondolom nem heti 1 ember megy be emiatt.

  20. @c5ab1: egy brit Apple Store esetén teljesen másképp működik mindez, mint Magyarországon egy hivatalos szervizpartnernél. nem tudom, hogy miért nem volt nekik raktáron akkumulátor.

  21. Én jogosult vagyok a cserére, de amikor bevittem az istyleba még nem volt meghirdetve az akció, így a jóember egy friss újra telepítést javasolt.
    Megtettem és javult a telefon állapota, most sokkal ritkábban kapcsol ki, de van, hogy egész 1%ig elmegy kikapcsolas nélkül. Próbáljátok ki, hátha segít.
    A héten meg majd én is bepróbálok egy Apple storet, bár tényleg nem vészes már a telepítés óta.

  22. Nekem tavaly nyári i6-nál is csinálja. Most pl. 50%-ról kapcsolt ki


Add a Comment