Ingyenesen vált elérhetővé a Windows Pasziánsz iOS-re

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Emlékszem a régi szép időkre, mikor még a Windows 95-ön meg 98-on, sőt, talán még XP-n is pasziánszoztam. Most ez a klasszikus játék elérhetővé vált iOS-re is, tehát iPhone-ra és iPadre egyaránt.

solitaire-windows-2000

A játék ingyenes és tartalmazza az összes játékmódot, mint például: Klondike, Spider, Freecell, Tripeaks, Píramid. Ebből ugye az első, a Klondike a klasszikus pasziánsz.

Az iOS-es alkalmazás természetesen már egy frissített változatot tartalmaz, így legnagyobb sajnálatomra nem a pixeles, 90-es évekből ismert, immár retro grafikát láthatjuk majd. A játék kapott achievement támogatást is, így különböző kihívásokat teljesíthetünk, illetve kitűzőket is megszerezhetünk.

A pasziánsz rendelkezik XBOX Live támogatással is, így a játékunkat folytathatjuk Windows-on, XBOX-on egyaránt.

Jó játékot!

Microsoft Solitaire Collection
  • Microsoft Solitaire Collection
  • Méret: 179.19 MB | Verzió: 4.8
  • Ár: Ingyenes | Értékelés:

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Ezek szerint én már jó öreg vagyok, mert én már a Windows 3.11-en is pasziánszoztam. A Freecell is futott a 3.11-en, csak fel kellett telepíteni a 32 bites programok futtatására szolgáló bővítményt, ami mintaprogramként tartalmazta a Freecelt.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!