Okoslottó: játssz és nyerj értékes nyereményeket, akár 1 millió Ft-ot!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Okoslottó alkalmazásról már írtunk korábban itt a blogon, és már akkor is viszonylag kényelmesen tudtunk lottózni, vagy egyéb más a Szerencsejáték Zrt. játékokkal játszani.

okl-2016osz-promocover-b

Az utóbbi időben frissült alkalmazást optimalizálták, kényelmesebbé tették, több értesítést kapunk a játékainkról, illetve a nyereményekről. Sokkal gyorsabban játszhatunk meg egy-egy szelvényt, illetve ha hibázunk, akkor is könnyedén újra kezdhetjük már. A hibajavítások mellett most érdemes karácsonyig használnunk is, mert az értékes nyeremények mellett akár nettó 1 millió Ft-ot nyerhetünk!

Töltsd le az Okoslottó legújabb verzióját, adj fel bármilyen játékot az alkalmazáson keresztül 2016. október 10. és december 18. között és nyerd meg a 100db trendi kütyü egyikét vagy a játék végén az 1 millió Ft-os fődíjat!

Milyen nyeremények várnak rád?

Minden héten kisorsolnak:

  • 1db Pebble Time Steel Okosórát (Android és iOS)
  • 3db Fitbit Charge aktivitásmérőt
  • 3db Sony hordozható bluetooth hangszórót
  • 3db A+ 15000 mAh külső akkumulátor

Fődíj: nettó 1 millió Ft pénznyeremény

Az alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból, a fenti játékhoz csupán egyszer kell bármit játszanunk az Okoslottón belül. Bővebb információkért kattintsatok ide.

screen-shot-2016-11-23-at-14-42-28

Ezek még érdekelhetnek:


Címkék:

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!