fbpx Skip to content

Szép lassan kezdődik a karácsonyi időszak, ilyenkor már a nagyobb üzletek elkezdik feldíszíteni magukat, és sorra nyitnak a csokis, csomagolós, illetve egyéb pop-up boltok.

dy7i5884-medium

Az iCentre idén úgy döntött, hogy egy speciális bolttal kedveskedik a vásárlóinak, azoknak, akik Mac, iPad, iPhone készülékükhöz szeretnének kiegészítőket vásárolni, vagy akár ajándékba adni. Az iCentre More névre keresztelt üzlet az Arena Plaza földszintjén található, ahol rengeteg tokot, táskát, okos eszközt, játékokat találunk, és nyugodtan válogathatunk, sőt, akár ki is próbálhatjuk őket, és kérdezhetünk az eladóktól is!

„Az okostelefonok és tabletek elterjedésével párhuzamosan a kisebb-nagyobb gyártók extra funkciókat kínáló kiegészítői is megszaporodtak a piacon. Napjainkban egyre több okos eszköz jelenik meg. A wearable tech, vagyis a viselhető, testen hordható technológia a legmenőbb kifejezés manapság. Válogatott, minőségi, egyedi és exkluzív hordható okos kütyük, hangszórók, fej- és fülhallgatók, tokok, táskák kaphatók az iCentre More üzletben, ahol szakértő kollegáink állnak rendelkezésre” – mondta Felker Noémi, az iCentre country managere.

dy7i5739-medium

Ahogy a képeken is látni, a kínálattal bizony nem lesz problémánk, minden bizonnyal megtaláljuk azt a kiegészítőt, ami számunkra megfelelő, vagy amit éppenséggel ajándékba szeretnénk adni.

A por- és cseppálló BeoPlay Bluetooth hangszóróinak és fülhallgatóinak széles választéka megtalálható, ahogy a Bowers & Wilkins brit audió cég is képviseli magát vezeték nélküli, eredeti Zeppelin hangsugárzóival, fejhallgatóival. A sportolóknak és testtudatos közönségnek igazi telitalálatot jelentenek a Fitbit aktivitásmérői és okos mérlegei, az iHealth vércukor és vezeték nélküli vérnyomásmérője és test analizáló mérlege. 🙂

dy7i5550-medium

A divat szerelmesei a külföldi márkák mellett egy magyar “kézműves” cég, a GION limitált darabszámú, bőrből készült táskáival is találkozhatnak. Képviselteti magát a Bling My Thing Swarovski köves telefontokjaival, a Moshi és Mujjo bőr telefontokokkal, érintőképernyő-barát kesztyűivel, az Ozaki tokjain kívül a designos power bankjaival, telefontartóival. A legújabb technikát többek között az okostelefonról működtethető Digitsole Warm Series fűthető talpbetétei és a Sengled okos izzók jelentik, a kisgyermekes családoknak pedig az iBaby mozgásérzékelő, infra, vezeték nélkül működő, iOS eszközökkel kompatibilis kamerája jelenthet biztonságot akkor is, ha a kicsi nem velük alszik egy szobában. Ezeken túl megtalálható az iPhone-hoz csatlakoztatható tárhely, a Leef termékpalettája és a nagyobb gyerekek kedvence, a mini robot Ozobot Bit is, amellyel könnyedén megtanulhatják az alapvető számítástechnikai alapismereteket és a programozást a robot alap színkód parancsaival.

Röviden, ha Apple kiegészítőkre szakosodott boltot keresünk, akkor az iCentre More valószínűleg a legjobb választás karácsony előtt! Nézzetek körül az Arena Plaza földszintjén található boltban, mi is ezt tesszük majd.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment