fbpx Skip to content

A gyártók rövid időnként megújuló termékei minden alkalommal képesek minket meglepni a folyamatosan javuló minőségükkel, és gyarapodó funkcióikkal. Hasonlóképpen igaz ez a Smart Clinic által tesztelt kiegészítőkre, melyekről bővebben alább olvashattok.

pr_cikk_szifon_index

Az ember vigyáz az értékeire. Amikor azt mondjuk, hogy értéke van egy telefonnak, két dologra gondolunk. Az első nyilvánvaló, hiszen az anyagiakat számolva biztosak vagyunk benne, hogy a telefon az egyik legdrágább eszköz, amit magunknál hordunk. Már ez is arra sarkallhat, hogy megfelelő védelemmel lássuk el a készüléket, hiszen miért akarnánk egy szerencsétlenebb mozdulat után komoly összegeket fizetni egy-egy javításért, rosszabb esetben egy teljesen új iPhone-ért?

Az anyagi kár nagy, de pótolható. Amire talán kevésbé gondolunk, azok a telefonon lévő tartalmak. A telefonok technikai fejlődése hozzájárult ahhoz, hogy olyan tartalmakkal tudjuk feltölteni a készüléket, amelyek pótolhatatlanok. Lehet ez egy kép a családról a fenyőfa mellett, egy videó arról, hogy bontják ki a gyerekek az ajándékokat, egy-egy fontosabb adatokat tartalmazó jegyzet. Világossá tehát, hogy az iPhone védelmét szolgáló tok majdnem olyannyira fontos, mint a töltője, vagy adatkábele (és persze a rendszeresen készített biztonsági mentés is sok kellemetlenségtől megóv minket).

Biztosan ismersz olyan embert a környezetedben, aki kicsit feledékenyebb, netán szétszórtabb az átlagnál. Olyat, aki gyakran hagyja otthon a kisebb dolgait, például a diákigazolványát, vagy a pénztárcáját. Egy-egy kisebb út során, amikor csak lemennél a városba sétálni, vagy kimennél futni egyet a friss levegőn, és nincs szükséged nagyobb irathalmazra, kényelmetlenné válik a pénztárca elrakása. Miért vinne az ember egy nagy táskát ilyen utakra, ha ez csak kényelmetlenséggel jár? Pontosan ezek a kényelmetlenségek szülték a kártyatartós iPhone tokok ötletét. Lássuk, miről is van szó!

Heritage Wallet Book kinyitható bőr iPhone tok

A Heritage Wallet Book a bemutatott tokok közül az egyik legexkluzívabb darab. Valódi bőr borítása nem csak esztétikai előnyökkel jár. Egyrészt kellemes kézben tartani, másrészt nem csúszik ki könnyen a kezünkből. Oldalát és hátlapját díszes öltések tagolják.

pr_cikk_szifon-2

Számos iPhone tokkal ellentétben a kiegészítő belsejét finom anyag borítja, így garantálva, hogy a készülék hátlapját semmilyen karcolódás ne érhesse. A kiegészítő egyetlen mozdulattal asztali tartó állvánnyá alakítható: ez a tulajdonsága például azért is előnyös, mert egy konferenciabeszélgetés közben az iPhone-t nem kell majd végig a kezedben tartanod. A Heritage Wallet Book tesztje közben rájöttünk, hogy tényleg több egy egyszerű toknál. Mi megszerettük, és hisszük, hogy te sem fogsz csalódni benne.
A Heritage Wallet Book tokot iPhone 6/6s-re és iPhone 7-re egyaránt megvásárolhatod.

UAG Trooper kártyatartós ütésálló iPhone tok

Az UAG a hírnevét a rendkívül strapabíró, erős védelmet nyújtó tokjainak köszönheti, így vált az extrémebb életstílus kedvelőinek elhagyhatatlan kiegészítőjévé. A többi bemutatott tokkal ellentétben az UAG Trooper oldalain és sarkain megerősített védelemmel van ellátva, amik segítenek egy-egy nagyobb esés következtében keletkező energiákat elnyelni. Emellett kiemelkedő peremei megóvják az iPhone kijelzőjét a törésektől, karcolásoktól. A tok hátlapja kemény borítást kapott, mégis kényelmes a kezünkben tartani.

pr_cikk_szifon

Egy nagyobb túra során, esetleg valamilyen kültéri sporttevékenység közben szükséged lehet az irataidra, esetleg némi készpénzre, de arra biztosan nem, hogy egy nehezebb, méretes pénztárca nyomja a zsebed. A hátoldala nyitható, így egy pattintással hozzáférhetsz az irataidhoz és a készpénzedhez egyaránt. Ha van olyan ismerősöd, aki a készülékét gyakrabban cseréli vagy viszi szervizbe, ez a tok egy tökéletes ajándék lehet számára.

Az UAG Trooper erősített védelmét iPhone 6/6s-re, valamint iPhone 6 Plus/6s Plus-ra, és iPhone 7-re is beszerezheted.

Spigen Slim Armor CS kártyatartós karcálló iPhone tok

A Slim Armor CS letisztult külsejével és ultravékony kivitelével emelkedik ki a mezőnyből. Az iPhone belepattintása után a Spigen tokja tökéletesen rásimult a készülékre, ezzel garantálva a biztonságos és karcolásmentes tárolást. A négy bemutatott kiegészítő közül ez az egyetlen, amelyik egyaránt rendelkezik katonai fokozatú védőréteggel és légpárnás technológiával is.

pr_cikk_szifon-3

Irattartó zsebének helyét a védőtok hátoldalán találod, amelyet csúsztatható rész fed. A Spigen kártyatartós iPhone tokja jól ötvözi a funkcionalitást az elegáns megjelenéssel. Ha egy karcálló, elegáns tokok keresel, melyben a legfontosabb irataid is elhelyezheted, a Slim Armor CS tökéletes választás.

A Spigen gondoskodott arról, hogy egyedülálló védelmét a legújabb generációs iPhone-ok is élvezzék, így nálunk iPhone 6/6s-re, illetve iPhone 6 Plus/6s Plus-ra, valamint iPhone 7-re és iPhone 7 Plus-ra is megrendelheted.

Spigen Wallet S kinyitható bőr iPhone tok

A Spigen Wallet tokot, akárcsak a fentebb bemutatott Heritge Walletet, prémium bőr borítja. Némileg több helyet kínál, mint társa, mivel a 3 kártyatartó zseb alá a készpénzünket is elhelyezhetjük. A hátoldalán lévő hajlatnak köszönhetően a telefont oldalára fordítva, kitámasztva is tudod használni, így egy nagyobb utazás közben akár filmet is nézhetsz a készülékeden úgy, hogy ne kelljen azt a kezedben tartanod.

pr_cikk_szifon-4

Elegáns külsejének köszönhetően bármilyen alkalomhoz és dress code-hoz illeszkedik, így bármilyen társaságban és élethelyzetben megállja a helyét. A többi kiegészítőtőel eltérően a Spigen Wallet tokja mágneses zárral is rendelkezik, aminek hála nem nyílik szét és nem csúsznak ki a bele helyezett kártyák. Ezáltal nem csak a telefonodnak, hanem irataidnak is biztonságot nyújt.

A Spigen impozáns Wallet S tokot erre a linkre kattintva tudod megrendelni iPhone 6 Plus/6s Plus-ra.

Összegzés

Miután kipróbáltuk az összes tokot, arra jutottunk, hogy nem tudunk győztest hirdetni. Mindegyik tok jeleskedik valamiben, ad valami pluszt, amire szükséged lehet a mindennapok során. Sikeresen túlléptek a funkcionalizmuson, a gyártók ugyanúgy szem előtt tartották a kinézetet, ahogy a használhatóságot is. Biztosak vagyunk abban, hogy könnyedén meg fogod találni az ideális darabot a tokok között, saját magad, vagy akár egy szeretted számára – hiszen ne feledd, rohamosan közeleg a karácsony!

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Spigen Wallet S kinyitható bőr iPhone tok-kal kapcsolatban érdeklődnék:
    Itt azt írjátok, hogy “prémium bőr borítja”.
    A Spigen oldalán azt írják, hogy “synthetic leather” (7 Plus) – mert ott 6-ra már nem találni. Még a Samsunghoz valóra is azt írják, hogy “synthetic leather”.
    Kérdés: Bőr vagy műbőr?

  2. @makimano: ezzel kapcsolatban közvetlenül a Smart Clinic-nél tudsz érdeklődni.

  3. Én Love Mei powerfull tokot használok. Szerintem a telefon védelmét illetően a legjobb. 🙂

  4. Az osszes tokkal az a bajom hogy “bumszli”. Most egy kinai egyszeru atlatszo tokom van,nyilvan dobalni nem lehet vele a telefont de nem is vastagitja meg.

  5. Illetve masik kerdes:azt viszont jol tudom h a spiegen tokokhoz adnak egy kis szamaort amivel tudod ellenorizni,hogy eredeti vagy sem?

  6. @makimano:

    …sSzerintem, ügyes voltál, bármit mondjon is a közvetítő.

    PS: …iInnentől kezdve max. füllenteni tudnak. 😉


Add a Comment