fbpx Skip to content

A játékos feladatokkal egybekötött ismerkedés eddig nem jellemezte a társkereső appokat, de egy magyar csapat ezt is megoldotta. Bemutatkozik a Lili Fox, az app, amely a játékot és az egyének érdeklődését állítja fókuszba.

lf-share2

A Lili Fox egy merőben új módon hozza össze az ismerkedni, csevegni vágyó embereket. A jobbra-balra húzogatós, szeret-nemszeret modellel ellentétben az app lényege az érdeklődési kör alapú játékban rejlik. Ha tetszik valaki és kapcsolatba szeretnél lépni vele, nincs más dolgod, mint három ikon közül eltalálni azt az egyet, mely rá jellemző, hogy hozzáférj a profiljához. Ha tetszik, amit ott látsz, akkor indulhat a csevegés, vagy játszhatsz tovább a játékban, csak rajtad áll.

lf-egyben

Az app napi 100 felhasználót mutat neked a környezetedből, a szűrők segítségével pedig beállíthatod az általad látni kívánt tagok nemét és életkorát. A Lili Fox párba állít azokkal az ellenkező nemű felhasználókkal, akiknek eltaláltad az érdeklődését, hasonló a korotok és hasonló dolgok iránt érdeklődtök. A csavar az appban, hogy az eltalált felhasználói profilról csak a hölgyek indíthatnak csevegést, az urak pedig egy szív küldésével jelezhetik az érdeklődésüket, viszont párba állítás után bármelyik fél kezdeményezheti a csevegést.

lf-share3

A Lili Fox néhány napja indult el Magyarországon, de máris 6000 felhasználó csatlakozott a játékosan ismerkedni vágyó magyarok táborához.

Az app iOS és Android készülékekre ingyen letölthető,  a csapat a freemium modellt választotta, az ingyenes funkciók mellett vásárolhatunk extra szolgáltatásokat is néhány kreditért. Jó hír, hogy minden felhasználó napi 10 kreditet teljesen ingyen felhasználhat, minden nap!

[appstore id=”1153571670″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment