Megjelent a tvOS 10.0.1!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bő egy hónappal a tvOS 10.0 megjelenése után ma este az Apple kiadta a tvOS 10.0.1-et, amely szokás szerint fejlesztéseket és hibajavításokat tartalmaz.

megjelent-tvos10-0-1-cover

Erről a tvOS most sem árul el sokat a frissítést feldobva – még azt sem, hogy az új verzió egyébként 10.0.1, a változásokról meg előzetesen egy szót sem szól, szemben az iOS, az OS X vagy a watchOS frissítési információival.

Letöltés

A frissítés az Apple TV-n a Beállításokban a Rendszer / Szoftverfrissítés menüpontban érhető el, tehát OTA frissítésként. Érdekes egyébként, hogy noha az Apple TV egy USB-C-kábel segítségével csatlakoztatható az iTunes-hoz, a frissítés ott továbbra sem lehetséges, hanem csak a visszaállítás (restore) választható, amivel az Apple TV összes beállítása és az arra letöltött tartalmak is törlődnek.

A hivatalos tvOS 10.0.1 buildje 14U71, ami megegyezik a legutóbbi beta verzió buildjével, így akinek az van az Apple TV-jén, annak a hivatalos verzió már nem jelenik majd meg frissítésként.

A tvOS kizárólag a negyedik generációs Apple TV-re érhető el.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. 🙂 jó válasz!
    Nekem a 10.0 hozott egy új hibát: az airplay néha megszűnik amit csak annak ki majd be kapcsolásával lehet újra életrekelteni. Remelem a 10.0.1 helyrehozza.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!