Háttérképek a csütörtöki ‘helló ismét’ eseményre

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csütörtökön várhatóan az Apple lerántja a leplet az új Mac-ekről, a ‘hello again’ azaz ‘helló ismét’ eseménye keretében. Igazán ráfér már a cég számítógépeire a hardveres frissítés, hiszen van, ami már több mint 1000 napja változatlan állapotban kapható, de például a 13”-as retina, aminek egy elődjét használom, 2015. márciusa óta nem kapott ráncfelvarrást.

hello-again-event-hatter-cover

Ezt az eseményt én – lehet sokak megrökönyödésére, de – jobban várom, mint az iPhone 7 bemutatását. A 6s-ről 7-re váltás annyira nem eget rengető dolog, viszont a grafikai munkáimhoz használt early 2013-as 13”-as retina MacBook Pro leváltása már annál inkább érezhető változást hozhat.

A MacBook sokkal inkább munkaeszköz számomra, mint a sokat nyomkodott iPhone. Általában meg vagyok elégedve a gép teljesítményével, de sokszor nagyobb munka közben érzem, hogy meg-megakad a gép, több “kraft” kellene. Nyilván opció lenne egy 15”-ös gépre váltani, de az nekem túl nagy cipelésre és persze az áráról nem is beszéltünk még. Így tehát most nagyon kíváncsian várom, hogy a pletykákból mi válik igazzá és mit tud felmutatni az Apple. Remélem, valami igazán remeket, amire érdemes lesz váltani.

A hosszúra nyúlt bevezető után térjünk is rá a cikk témájára. Minden Apple esemény egyedi meghívó grafikával rendelkezik, amit mi mindig “szifonosítani” szoktunk és ezzel az új grafikával promózzuk az élő közvetítésünket, illetve háttérképeket is biztosítunk számotokra. A mostani grafika színvilága szerintem rendkívül megkapó lett, én egyből le is cseréltem ezekre a háttérképeim.

Az eredeti grafikás hátteret iPhone és iPad méretben is letölthetitek, ahogy a szifonos verzió is elérhető iPhone-ra és iPadre is.

Nektek hogy tetszenek?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. “a grafikai munkáimhoz használt early 2013-as 13”-as retina MacBook Pro leváltása már annál inkább érezhető változást hozhat.”

    Late 2013-ról váltottam 2015-ös MacBook Pro-ra és őszintén szólva sokkal komolyabban érezhető a különbség, mint azt a számok indokolnák. Ha az új erőseb lesz, arra is váltok, pedig nincs két hónapos a gép. Már ha az eye candy medzsik báron kívül kapunk értelmes frissítéseket, több kraftot…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!