fbpx Skip to content

Veled is előfordult már, hogy a szekrényben kotorászva nem találtad a kedvenc ingedet, mert elfelejtetted, hogy már két hete a szennyesben van, és mosásra vár?

lg-big-in-lifestyle

Egy állásinterjú vagy egy fontos találkozó előtt különösen kínos a helyzet, ami az önkritikára hajlamosaknál a pánik mellett némi bűntudatot is okozhat. Szeretnénk megnyugtatni: a hiba nem benned van, hanem azokban, akik elhitették veled, hogy a mosás tortúra. Ráadásul, ha hozzá vagy nőve a mobilodhoz, kifejezetten szórakoztató is lehet, hiszen a legújabb mosógépekhez ma már okostelefonos támogatás is jár!

Sokáig tart, utána még teregetni is kell, a legvégén a vasalás pedig külön macera – nagyjából ezek a leggyakoribb tévhitek. Szinte rejtély, hogy a mosás, ez az amúgy férfiak által is könnyen abszolválható házimunka hogyan tett szert ilyen rossz hírre. Pedig ha van egy rendes mosó-szárítógépünk, a mosás egyszerűen, gyorsan, kis helyen is elintézhető, és a gyűrődésekkel sem kell annyit vacakolni a vasalásnál.

Gőzöd sincs az egészről? Sebaj, a gépednek van!

Az LG új mosó-szárítógépével a mosás gyors és alapos: TrueSteam™ funkciója tiszta vízgőzzel puhítja fel a ruhákat, elsimítja a gyűrődéseket, sőt a kellemetlen szagokat is maradéktalanul eltünteti. Az öblítést gőzöléssel is lehet választani, ami kifejezetten jó hír azoknak, akik allergiásak a vegyszerekre. A gép 6 különböző dobmozgással dolgozik, amelyek a kézi mosás mozdulatait imitálják, így a legkényesebb anyagból készült ingeket is kíméletesen kezelik.

fh4a8fdh2n_left-perspective

Tölts le új mosási programokat a mobiloddal!

Hogy mindez simán menjen, a gépbe számos olyan okos funkciót is építettek, amiket a mobiloddal irányíthatsz. Ehhez nem kell mást tenned, mint letölteni az LG Smart Laundry nevű alkalmazását, amelyen keresztül beállíthatod a mosógéped funkcióit, sőt, bővítheted is azokat. Ez azt jelenti, hogy amellett, hogy a mosást egyetlen gombnyomással a telefonodról is elindíthatod az NFC-kapcsolaton keresztül, olyan mosási programokat is installálhatsz, amiket a gép eredetileg nem tudott.

Az LG fejlesztői szerint teljesen természetes, hogy az idő múlásával egy-egy háztartásnak változnak az igényei, így újabb és újabb mosó programokra lehet szüksége, de fontos, hogy emiatt ne kelljen új gépet vásárolni. Ha például baba érkezik a családba, olyan, kifejezetten bőrkímélő, higiénikus mosóprogramokat kezdünk el használni, amelyek a mosógép vásárlása során nem szerepeltek a választási szempontok között. Ugyanígy van külön program a hidegvizes mosásra, a kis ruhamennyiség tökéletes tisztítására, vagy éppen a gőzzel történő, szagsemlegesítő, mindössze 20 perces felfrissítésre is. Ezeket a folyamatosan bővülő, letölthető funkciókat lényegében egy érintéssel átvezetheted a mosógépedre az NFC-kapcsolaton keresztül, így folyamatosan tovább okosíthatod, testreszabhatod az elérhető funkciókat.

fh695bdh6_left-perspective_silver

A mosó-szárítógép Smart Diagnosis™ nevű intelligens funkciójával szinte beleláthatsz a gép működésébe: ez a kiegészítő folyamatosan felügyeli a működést és jelez, ha netán probléma adódna. Ha letöltöd a hozzá tartozó alkalmazást, majd az okostelefonodat a gép kapcsológombjához érinted, azonnal elolvashatod a mobilod képernyőjén, hogy pontosan mi is a hiba oka, és hogy szükség van-e szerelő segítségére.

Ki kér ajándékba 22 ezer perc szabadidőt?

A mai elvárásoknak megfelelően a gép kiemelkedően energiahatékony is: Eco HybridTM technológiával dolgozik, úgyhogy csak annyi energiát fogyaszt, amennyi feltétlenül szükséges. Eco üzemmódban például egyáltalán nem használ vizet a szárításhoz, normál módban pedig időtakarékos szárítással csökkenti az energiaköltségeket. Ha például évi 220 alkalommal, 6 kg-os töltettel mosunk, akkor a levegővel történő szárítási funkció használatával évente mintegy 5000 liter vizet takaríthatunk meg, míg a gép normál – azaz vizet is felhasználó – szárítási programját választva évi 22 000 perc időnk marad meg pluszban*. A gép ráadásul szíj és tárcsa nélküli inverteres, közvetlen meghajtású motorral működik, tehát a mosódob környékén egyetlen olyan alkatrész sincsen, ami idő előtt felmondhatná a szolgálatot. Nem véletlen, hogy az LG 10 év garanciát vállal a mosógép motorjára és annak alkatrészeire.

Az LG mosó-szárító gépei a legkülönbözőbb méretekben és kapacitásokkal kaphatók, de bármelyiket is választjuk, mindenképpen helyet spórolunk a lakásban, hiszen nincs szükség külön szárítógépre – hogy az örökké útban lévő, a lakásunkat elcsúfító teregető állványokról ne is beszéljünk. Még több információ az LG új mosó-szárítógépeiről  az LG oldalán.

*LG Lab által tesztelve, további információ: lg.com

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment