fbpx Skip to content

Már az iPhone 6s is képes volt 4K videó felvételre, azonban az iPhone 7 és 7 Plus jobb kamerával rendelkezik, mint az elődje.

screen-shot-2016-10-02-at-15-53-39

Néhány YouTuber már készített úgynevezett Cinematic videót, ami azt jelenti, hogy a lehető legjobb felbontásban próbálják bemutatni nekünk az iPhone 7 kameráját. Ezek közül választottam néhányat, amiket érdemes megnézni. Figyeljetek oda, hogy a YouTube videó felbontása 4K legyen.

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. Szerencsére nem függőlegesen filmeztek, mint az átlag Amerikai iphone user! Nem tudom, hogy miért nem csinál valamit az Apple a Vertical video syndrome-val, pedig nekik lehetőségük lenne rá 🙂

  2. Jailbreak után van ilyen opció. Nem lenne utolsó gyárilag is belerakni…

  3. Arches national park, jó hely! (első videó, kép a cikknél)

  4. Sajnos az iPhone 7 kameraja amit en teszteltem sok esetben fokusz veszt videozas kozben, az optikai stab miatt lotyogos a kep, es a 4K pedig akadozik 🙁 Remelem javitjat szoftveresen mert jelenleg csak keves fenynel van elonyben, ill jo fenyviszonyok mellett hajszalnyit reszletesebbek a kepei mint egy i6-nak. 🙁

  5. Az utolsó elötti videón a légifelvételeket drónnal csinálták,szvsz…

  6. Na akkor kerdesek mert van fogalmam roluk de nem vagyok penge.most hiaba nyomom be a 4K felvetelt ha csak full hd tv-m van ugyanazt fogom latni mintha 1080p-ben videoztak volna,nem!?!

    Masik fos-rol vannak halvany emlekeim,de melyik a jobb iPhonenal 1080p 60 fos vagy 4K 30 fps??? Ertem en hogy negyszer jobb felbontas de fps-nel nem a 60 az ajanlott?vagy csak jatekoknal vannak erre raalva?


Add a Comment