fbpx Skip to content

A franciaországi Dijonban lévő Apple Store-ban nem mindennapi eseményre került sor. Egy fiatalember úgy gondolta, hogy neki van igaza és ennek “hangot” is adott.

dijon-20160930

A jelek szerint egy klasszikus francia játék, a pétanque egy fémgolyójával kezdte módszeresen összezúzni az iPhone készülékeket, amit természetesen videóra is vettek. Az iPhone-ok mellett egy MacBook és egy iMac is áldozatul esett. Az elégedetlen ügyfél a kiszolgálást hibáztatta és a garancia idővel is problémája volt. Természetesen a rendőrség őrizetbe vette és meglehetősen nagy kár miatt akár komoly büntetésre is számíthat.

A “labda” egyébként ez lehetett:

steel-boule-8-set-nylon-bag

Felmerülhet, hogy vajon miért nem állította meg senki ezt az eszetlen károkozást. Ennek több oka is lehet, egyrészt akár az is, hogy a biztonsági őrökön vagy rendfenntartó szerveken kívül más nem tartóztathatta volna fel – másrészt viszont az Apple biztosan ki fogja fizettetni vele az okozott kárt, tehát az úriember voltaképp így a később sajátjává váló készülékeket törte darabokra…

Olvasd el a hozzászólásokat is

12 Comments

  1. szánalmas ripacs…

  2. Szerencsétlen paraszt…nem lesz olcsó… 😀

  3. Az utolsó videóban úgy tűnt, hogy meggondolta magát a fickó. 🙂

    Valaki azt is elmesélhetné egyszer azt is, hogy mi a jó a függőleges videók készítésében. Szerintem nem olyan izgalmasak azok a lámpák a mennyezeten. Az Apple letilthatná már végre ezt a lehetőséget.

  4. Hát ez nevetséges, nem hiszem el, hogy nem lehetett pofán b@szni és ott lökdösődnek vele inkább…

  5. Piros szemüveg keret, mályva póló egyik fülében fehér fülhallgató, (gondolom a másikból kiesett…. ) Kesztyűben, mert fél hogy kiesik a golyó a kezéből, kvázi nincs erő a markolásában….. ezzel a mozgással…….. csont homár……

  6. “Egy francia Apple Store-ban bezúztak néhány iPhone-t ”
    Tudom, hogy a “néhány” az nem fejez ki határozott mennyiséget, de ez az idióta szinte minden eszközt összetört a boltban.

  7. @rgbx: Biztosabb úgy a fogása, sajnos. Én pl amikor hőlégballonnal utaztunk, csak úgy mertem fogni. Normális helyzetben mondjuk igazán oldalra lehetne fordítani, főleg ha van 2 szabad keze az embernek 😀

  8. na, ez szép kis ámokfutás, az de kemény lesz, ha tényleg kifizettetik vele az eszközöket…utána egyből viheti megcsináltatni, szép kis kollekciója lesz 😀

  9. @nymadwe: Ezt értem, de akkor se lenne muszáj a teljes szenzorból dolgozni, szóval függőlegesen fogott telefonnal is lehetne vízszintes a videó (kisebb felbontással).

  10. ez egy büdös gyáva köcsög amikor bent tört zúzott nagy ember volt h veszik fel mit csinál de miután nem tudott elmenekülni a ripacs paréj ment a cica harc remélem jól megcsapkodták mikor betolták az ajtón ….

  11. utolsó videón 0:48-nál látszik hogy meg van rémülve, nem tudott elmenekülni a gyáva

  12. Azért érdekes… az össze eladó férfi, akad köztük pár nem kis darab is. Ezt a buzit ketten simán le lehetett volna fogni. Mondják sokan, hogy még a biztonsági őrök sem tartoztathatnak fel fizikai erő alkalmazásával, ami igaz, legalábbis így tanítják, mondták nekem páran. De azért ilyen esetben ne mondja már senki, hogy nem lehetett volna lefogni ameddig megérkeznek a rendőrök. A fizikai erő nem alkalmazhatóságáról meg csak annyit, hogy a végén ugye mégis kő keményen lefogják a security-sek, sőt betolják azon az ajtón, ahol valószínűleg kapott is minimum pár gyomrost… Szóval ha a végén beavatkoztak akkor már az elején is megtehették volna hiszen az egyik piros mellényes security-s már az elején ott állt a bejárati ajtó előtt. Minden esetre a faszi most elmondhatja, hogy van több mint tíz db iPhone-ja, egy MacBook-ja és állítólag egy iMac-je is, bár utóbbit nem láttam, hogy összetörte volna, azt ilyen nagy értében való “vásárlás” esetében már lehet “ajándékba” kapja.


Add a Comment