Az iPhone 7 lealázza a Galaxy Note 7-et (videók)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már írtunk arról, hogy a Galaxy Note 7, ami jelenleg a Samsung zászlóshajója, még az iPhone 6s-t sem képes sebességben legyőzni, most azonban megjelent az iPhone 7, ami konkrétan alázza a konkurens cég készülékét.

screen-shot-2016-09-23-at-10-07-24

Mindamellett, hogy nem lett éppen sikeres a Note 7, a most megjelent iPhone 7 sokkal gyorsabb sebességre, és jobb vízállóságra is képes, pedig nem erre tervezte az Apple. Érdemes megnézni az alábbi videókat.

Igazság szerint az Apple sosem veri nagy dobra, hogy a készüléke gyorsabb, vagy jobb valamiben, pusztán azt mondja, hogy ez az eddigi leggyorsabb iPhone. Ettől függetlenül cég minden bizonnyal nagyon jól tudja, hogy jobbnak kell lennie a többi vetélytársnál, csak éppen erre majd a felhasználók jönnek rá. :)

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Nagyon jó cikk köszönjük. Sok hasznos információt tartalmaz. Néztétek a kamera tesztet is, vagy csak a másodpercek számítanak? :D Ezek a gyorsaság tesztek a létező legnagyobb baromságok. Mutassatok csak 1!!! embert aki így használja a telefonját a mindennapok alatt.

  2. Pontosan egyetertek, kameraja a samu 7 nek valami lenyugozo. Este en elo sem veszem a telefonom ha ott van egy ismeros samuja mert szegyen a ketto kozotti kulonbseg (i6s). Inkab megkerem majd kuldje at emailen

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!