fbpx Skip to content

Be is futott az első iPhone 7 reklám, amiben többek között a kamerák kerültek az előtérbe.

screen-shot-2016-09-14-at-10-49-44

A videó eléggé látványos lett, a készülék hardver elemeire összpontosít, például a kamera, az új kozmoszfekete szín és így tovább… Az iPhone 7 most péntektől válik elérhetővé számos országban, akkor fogjuk mi is kipróbálni, addig is nézzétek meg a videót.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Természetesen megveszem a 7-et,de minek is bele 2 kamera,a profi fényképezők mind 1 lencsések ?

  2. A hardver elemeire összpontosít ez a reklám? Semmit se mutat a hardverből. Mi több, az egész készüléket is csak nagyon “sejtelmesen”, szinte csak körvonalaiban mutatja. Viszont egy rakás felesleges, semminek se nevezhető látvány elem van benne, meg erdő, bagoly, szarvas, füst, vízcseppek és egy edzés közbeni bokszoló. Nyilvánvalóan a tizenéves korosztálynak szánják a reklámjaikat elsősorban, de akkor is, szerintem borzalmasan rossz ez a reklám is. Kb. egy nesze semmi fogd meg jól.

  3. @Kukori: Jezusom… mennyire latszik, hogy nincs semmi kreativ dolog az eletedben. 😀 Pont ez a lenyeg, 33 mp es nem tudod, hogy mi van. Rengeteg reszletet megmutat a telefonbol es a kepessegeibol. (Jobb fotozas este = erdo, szinpadon felkapcsolodo lampak, cseppállóság, 2 kamera = bagoly szemek (ugyebár eleg jol lat a bagoly), a fenycsillanasok = jet black, szinte csak a korvonal latszik a telefonbol = jet black, mivel a csiszolas miatt szinte nem is latod, hogy hol kezdodik a kijelzo vagy barmelyik iv, duplan korkorosen hullamzo folyadek = cseppallosag illetve sztereo hangszoro. Vegtelensegig sorolhatnam. Rengeteg kreativitas van ebben a 33 masodpercben, rengeteg informacio. Izgalmas, szep, modern es egy kis muveszi vonalat is belevittek. Es nem, nem a tiniknek szol. Ez a 2016-ban elo modern ujdonsagra szomjazo embereknek szol. Ma mar egy reklam nem attol jo reklam hogy telibe felveszik az adott termeket es alamondanak valami szoveget.

  4. @cabrio01: “Az iPhone 7 Plusban nemcsak egy teljesen új kamera van – hanem kettő. Az iPhone 7-ben működő 12 megapixeles széles látószögű kamera mellett egy 12 megapixeles, teleobjektíves kamera is működik, hogy még közelebb kerülhess a témádhoz. Ami azt jelenti, hogy távolról zoomolva jobb minőségű felvételeket készíthetsz. A vadonatúj (hamarosan elérhető) mélységélesség effekttel pedig a portrék jobban néznek ki, mint eddig bármikor. Kattanj rá a világ legjobb fotótémáira.”

    Tehát 2x optikai (valos) zoom es 10x digitalis zoom. Eddig csak digitalisan tudtal kozelebbi kepet csinalni, ami rontott a minosegen, mivel a meglevo kepbe croppoltal (nagyitottal) bele.

  5. @Kukori: A boxolo pedig egyertelmuen az A10 Fusion chipre celoz. Az ulo boxoloban ott van az ero, attol meg hogy pihen, de ha kell odavag, ahogy a videoban is. “Az iPhone 7 brutális erejű chipje a valaha volt legerősebb okostelefonchip. És nemcsak gyorsabb az összes korábbi iPhone-énál, de hatékonyabb is. Az A10 Fusion teljesen új architektúrája növeli a feldolgozási teljesítményt, ha épp arra van szükség, ha pedig nincs, akkor takarékoskodik az akkumulátorral. Az eddigi leghosszabb iPhone-aksiüzemidő mellett az iPhone 6 működési sebességének kétszeresével dolgozhatsz – viszont ritkábban kell töltened.”

  6. @ngtv: Hát, tudod, én már csak ilyen “régimódi” fickó vagyok. Ha én valamit megvennék, nem egy bagolyra, erdőre, meg bokszolóra vagyok kíváncsi, hanem sokkal inkább magára a készülékre. Az IP68 meg nem cseppàllóságot jelöl csak szólok, annak 1m-ig 30 percen át bírnia kéne a vizet. Az, hogy ezt az Apple nem így gondolja és még garit se vállal rá – állítólag – számomra rossz előjel. Egyébként, tényleg, ha már itt tartunk, magyarázd el nekem, akiben egy csepp “kreativitás” nincsen, a szarvas pl. mire utal a készülék tulajdonságai közül? Szarvakat is növeszt majd az új iPhone? 🙂

    Amúgy nekem a régebbi 6-os reklámai se tetszett”ek. Bizonyíték rá, hogy tényleg ócskák voltak, hogy ezt sokan mások is így gondolták, még a velejükig “kreatívak is. 😉

  7. @Kukori: Remelem nem vetted szemelyes tamadasnak. A szarvas alapjaban az ujjaszuletes szimboluma es ez is a kamerahoz kapcsolodik. (Optikai zoom, gyors fokusz-feheregyensuly beallitas). Mivel kozel menni nem tudnal ezekhez az allatokhoz es ahogy eszrevesznek tobbnyire el is futnak. Pont ezt a pillanatot mutatja a video a gyorsasaggal es pontossaggal osszekeverve. Szerintem pont ezek a kis rejtett dolgok miatt kiraly ez a 33mp.

    “A további fejlesztések közé tartozik a gyorsabb fókuszálás, valamint a jobb helyi tónusleképezés és fehéregyensúly.”

    A vizallosagnal meg inkabb a biztosra mennek gondolom, de eddig se feltettem a telefonom. Regi 5osom es a 6os is kapott vizet, semmi baja.

  8. A videót miért nem lehet megnézni?????????????

  9. @KrixHanni: mert az Apple leszedte ezt a reklámot, lett belőle új. kicseréltük az új verzióra.


Add a Comment