Egyedi, fekete dobozban érkezik a kozmoszfekete (jet black) iPhone 7

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az iPhone-ok általában fehér dobozban érkeznek, és csak a tetején különböztethetőek meg, illetve a 6-os szériánál már úgy sem. Az Apple szereti az egységes dolgokat.

screen-shot-2016-09-12-at-3-07-47-pm

Idén a kozmoszfekete (jet black) iPhone 7 kivételével az összes készülék fehér dobozban érkezik, sőt az Apple honlapján sem tüntették fel, hogy a különleges, fényes fekete iPhone-t nem fehér, hanem fekete dobozban kapjuk meg.

Az első két képen látható a jet black doboza látható, majd pedig a harmadikon a sima, matt fekete típusé. Idén ezek szerint picit könnyebb lesz a dobozok alapján is különbséget tenni. Mindenesetre most már ezt is tudjuk. 🙂

iphone-7-3 iphone-7-4

iphone-7-unbox1

Egyébként a jet black világszerte készlethiányban szenved, nagyon szerencsésnek érezhetik magukat azok, akik szerettek volna ilyen készüléket és kaptak is, noha valószínűleg több probléma lesz ezekkel a tükörfényesre polírozott felület miatt.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Szerintem semmi baj azzal a kameraval. A 6-os megjelenesekor is problemaztak egyesek, hogy kiall meg lutyog vizszintes helyzetben. En 2 eve hasznalom a 6 plus-t es egyszeresem ereztem hatranyat. Egy crystal clear tokban van es igy pont szintbe hazza a kamera altali kulombseget, tehat nem lutyog. Ugyanez lesz jellemzo a 7-re is.

  2. Angliaban mindegyikre mar 4 hetet kell varni a jet black pkus pontos datum nincs is csak annyi hogy novemberi szallitas… En azt rendeltem renelem itt a nagy ijedtseg ellener nem fog sz ugy karcolodni

  3. Ugyan ez volt az i6 plusznál is. A Launch napján bementem a 3 as hoz és kaptam egy 128 GB ős fekete iPhone t. Én ennyire nem aggódnék mer már előre levajazták ezt. (Anglia)

  4. Pénteken reggel 9-kor rendeltem az iPhone 7 Plus 128 GB Jet Black-et… A visszaigazoló mail-ben azt írták, hogy okt. 5-11 között szállítják. Azóta néztem újra a Store-t már csak novemberi szállítással van.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!