fbpx Skip to content

Mióta iPhone-om van, fóliát hordok rajta, pontosabban kijelzővédő üveget. Az üvegfólia az egyik olyan kiegészítő, ami ha tetszik, ha nem, sokszor szinte létfontosságú az első évben.

uveg-akcio-slider

Többféle üvegfólia létezik, így rengeteg lehetőségünk van. Van, ami csak szimplán lefedi az üveget, van, aminek a szélén gumi van, így esésnél még jobban védi, illetve teljes, színezett üvegfólia is elérhető. Ezeket most a SzifonStore-ban ingyenesen, garanciával rakják fel nektek a kollégák!

Az üvegfólia egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy nem csak a karcok, hanem törések ellen is véd. Ugyan könnyebben eltörik, mint az iPhone üvege, de ha leejtjük az iPhone-t, akkor szinte mindig csak az üvegfólia törik be, és nem maga a kijelző. Olyat ritkán láttam eddig, hogy az üvegfólia alatt a iPhone üvege is betört volna, de azért ilyesmi is előfordul.

Az első évben ez azért is fontos, mert addig biztosan garanciális a készülékünk. Amennyiben leejtjük azt és betörik az üvege, akkor a garanciánk már érvényét veszti, és csak térítésköteles csere lehetséges. Amennyiben kicseréltetjük a kijelzőt (sok helyen írják, hogy eredeti kijelző, ebben mi nem hiszünk), akkor is érvénytelen marad a garanciánk. Ergo egy üvegfólia a legolcsóbb megoldás arra, hogy ne törjük be a kijelzőnket.

A SzifonStore-os kollégák és én is több éve használjuk ezeket. Ezen a héten, ha kimentek hozzájuk, akkor ingyenesen, garanciálisan felrakják a fóliát. A kollégák arra vállalnak garanciát, hogy a fólia nem fog feljönni a széleken, tökéletesen rakják fel – és halkan megjegyzem, hogy ezek most akciósak is!

Tehát nézzetek be hozzájuk ezen a héten és tetessetek fel egy üvegfóliát. Kérdezzétek őket bátran a tokokkal és kiegészítőkkel kapcsolatban!

Olvasd el a hozzászólásokat is

21 Comments

  1. Csak halkan megjegyzem hogy eddig bárhol vásároltam üveg fóliát mindenhol felrakták ingyen szerintem ez nem egy olyan nagy szám

  2. Ez most csúnya lesz de: 4-5 ezer forintból 20db üvegfóliát rendelek aliról 😛 Felrakni meg nem egy nagy kunszt.

  3. Szerintem az a minimum, hogy ha veszel náluk üvegfóliát, ingyen teszik fel… Ez nem is lehet kérdés… Lehúzásnak érezném, ha nem így lenne….

  4. @stei, @Balazs Pali: gondolom, garanciát is vállaltak rá, hogy nem jön fel.

  5. @asdabasd: Én is onnan rendelek 😀

  6. Olyan üvegfóliát még nem láttam ami feljött pedig több ezer átment a kezemen. Ez csak egy reklám fogás. Ez üveg és nem sima fólia. Jót nevettem a hirdetésen.

  7. Ha ti eddig pénzért raktátok fel akkor jó nagy lehúzók vagytok. Amugy mennyi volt a felrakása egy üvegfóliának ha nálatok vette valaki mondjuk egy iphone 6 ra?

  8. Nekem sajnos az üveg alatt repedt meg a kijelző, azt sem tudom hogy történt. Töltés probléma miatt vittem szervizbe, azt mondták, hogy a kijelző miatt nem érvényes a garancia. 105 €-ért kicserélték a kijelzőt, utána újra érvényes volt a garancia, és a hiba miatt kicserélik a készüléket egy újra.

  9. @Jadeye:

    Ha meg feljön, ingyen ismét kicseréli, pesze az üveg árát is Ő állja… pont 3 hete tetettem a feleségem IPhone 6S-ére fel egy új üveget…. 4 nap múlva egy apró hólyag keletkezett… felhívtam, mondta mikor arra járunk vigyük be… Nejem másnak elvitte, megnézte a srác, levette a hólyagost, és feltette az újat… ingyen, bérmentve… és elnézést is kért a kellemetlenségért…. reklám nélkül… (Budakeszi Tesco Tamás)

  10. @stei: a kollégák eddig nem raktak fel a fóliát.

    @funditno: ha az Apple cseréli a kijelzőt, akkor az így működik, de nyilván ennek megvan az ára.

    @Balazs Pali: ha a SzifonStore-ban tetetted fel az üvegfóliát, akkor ott is ez lesz, kicserélik.

  11. @funditno:

    …e Ez valójában egy hihetetlen és pofátlan lehúzás, amit tudtára adnék a gyártónak is egy röpke panaszlevél formájában.

    – e Először meglopja az ügyfelet, amikor kicserélteti a kijelzőt, (mit gondol ilyenkor egy normális ember – nálam simán hitelrontásnak tűnik az ilyen megnyilvánulás, amikor a kisparasztnak hatalmat adnak), majd pedig lehúzza a gyártót is, mondván más probléma miatt szükséges volt a készülék cseréje!

    PS: …a A töltés miatti probléma nyilvánvaló így is úgy is, tehát felesleges bármilyen díszkör futtatása a kedves vásárlóval a 105 € plussz díjért, ez egyértelműen bizonyítható még akkor is, ha be van törve az a bizonyos kijelző.

    – n Na azt a 105 € azzal a szakival fizettetném meg, aki ezt eljátszotta veled

  12. Ára mennyi volt a felrakása eddig?

  13. Amit én rendeltem a Prohardverről én is tettem fel,kb 1 hónap múlva a bal felső sarokban kezdett feljönni ,mikor írtam a srácnak egy levelet ,azt válaszolta biztos levegő került alá mikor feltettem…..levegő ???? Hát mikor megvettem az volt a kábító szöveg hogy kipréseli maga alól a levegőt ! Aztán már többé nem foglalkoztam vele…
    Egy misét megérne ha valaki részletes cikket írna arról hogy melyik a legjobb ,legvékonyabb ,leg karcálobb üvegfólia !
    (A hozzászólás további része offtopic volt, így moderálásra került.)

  14. @stei: idézem: “a kollégák eddig nem raktak fel a fóliát.”

  15. Nekem raktak fel +1000 Ft-ert ( elso uvegem volt, nem ertettem hozza, es nem egy “minosegin” akartam elkezdeni probalgatni..) par hettel kesobb feljott, irtam mailt, kicsereltek azonnal es kesz.. Azota kina, parszaz forint / db es azota por es legmentesen is tudom h kell feltenni napuff

  16. Lemaradt; 2014 oszen tortent.

  17. Szintúgy kínából rendelem az üvegfóliát pár éve 3-4száz pénzért… Eddig még sose jött fel és nem volt buborékos. És ingyen raktam fel a saját telómra meg a család többi tagjának is. 😀

  18. Meg 3gs korszakban en is felrakattam a foliat igaz az sima volt(nekem nem ment(nem naluk tetettem fel) es az 500 penz volt.evek ota uvegfoliam van es az olcso ebayes es fel tom rakni simanbuborek nelkul,de amugyis kipreseli.

  19. Olyan foliat meg meg nem is lattam aminek a szele gumirozott

  20. Ha csak ennyi jött ki az irobol, akkor ezért kar volt. Rakjatok be egy grafikus reklámot es kesz. En is használtam üveget, ahol megvettem fel is raktak. Volt alatta egy minimális levegő buborék ( en hagytam volna), a kiscsaj levette kidobta es a polcról egy ujat rakott ra, teljesen magátol. Kétszer voltam az említett szervizben, egyszer egy bekapcs gomb miatt, csere volt, este vettem észre, hogy a vaku nem mukodik. Vidéki vagyok ujra vissza, másodszorra sikerült megcsinalni. A második alkalommal a kijelzőm vált el, valamit preselgettek tobb ezer forintért majd par nap múlva ugyanúgy elvált. Ennyit róluk.

  21. Sziasztok!
    Tule athmos x3 tok van a telefonomon.
    Szerintetek ehez a tokhoz föllehet tenni lekerekített szélü üvegfóliát?


Add a Comment