fbpx Skip to content

Ahogy közeledünk az iPhone 7 megjelenéséhez, úgy szivárog ki egyre több információ, alkatrész az eszközzel kapcsolatban.

Etiquette-iPhone-7-Plus

Most a nowhereelse.fr oldalán osztottak meg egy igen valósnak tűnő iPhone 7 Plus csomagolást, amin jól látható a készülék tárhelye és hogy Lightning-Jack átalakító is megtalálható majd a dobozban. Ezt csak tovább erősíti azt a jack-aljzat nélküli iPhone 7 “pletykát”.

Korábban már írtunk egy iPhone 7 prototípusról, ami kiszivárgott, azon sem volt természetesen jack csatlakozó, viszont a mostani információk alapján már lehet tudni, hogy az Apple már a Lightning-csatlakozós EarPods-okat fogja csomagolni a dobozba, azonban kapunk melléjük egy átalakítót is.

17801-15629-iphone-7-03-xl-2

iPhone 7 Prototípus

Az Apple-nél többször volt már arra példa, hogy radikálisan változtatott a készülékein, például az USB megjelenésekor, vagy éppen a MacBooknál az USB-C csatlakozónál. Úgy látszik, az iPhone 7 lesz az, ahol a jack-aljzatot is elhagyja a cég.

Ti mit gondoltok erről? Mennyire fogja ez befolyásolni az eladásokat?

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. A tartozék listán szerepel az “EarPods with Lightning connector” tétel is, szóval ha a hír nem kacsa akkor mégsem a sima EarPods vár ránk, hanem talán egy updatelt Lightning csatlakozós változat 🙂 Persze lehet csak én nem látom a fától az erdőt 🙂

  2. @Lexio: Nem csak te látod így. Külföldi oldalakon külön ki is emelték, hogy a csomagoláson “EarPods with Lightning connector” látható, DE jár egy Lightning Jack átalakító is mellé 🙂

  3. nem rossz, de ez melyik része a csomagolásnak…?:D
    ez lesz kasírozva a dobozra? érdekes alakja lesz a doboznak akkor.. 🙂

  4. @Lexio: Javítva, köszi 🙂

  5. Akkor idénre el is lőttünk minden újdonságot.

  6. @admin: Ajj… miért jó ez, hogy leírtok minden pletykát előre? Így megint egy semmitmondó üres előadásra számíthatunk, mert már minden újdonságot leírtatok előre. Elveszik a meglepetés, a varázs, semmi értelme az eseménynek..

  7. Nekem gyanús. Egyrészt az Apple soha nem volt nagyvonalú tartozékok terén. A Macbookhoz se adtak USB átalakítót, pedig az égetőbb lett volna, tekintve hogy még nem igazán elterjedtek az USB-C eszközök. Ha egyszer adnak Lightning csatlakozós fülest, akkor minek adnának mellé Lightning-Jack átalakítót? A bevált gyakorlat az, hogy vehetsz, ha kell, mondjuk 30 dodoért. 🙂
    Másrészt ez a papír se stimmel. Aki látott már iPhone doksit, az elborzad ennek a lepedőnek a láttán. Hova kerülne ez?

  8. @gusty: doboz alján a matrica például.

  9. Azt hiszem ebben a hírben az a legjobb hír, hogy akinek 70-80 ezres fülese vagy fejhallgatója van, nem kell majd kidobja azt, vagy nem kell levágja ollóval a Jack-et róla és átalakítsa Lightning-re. Bár nekem csak egy tizenvalahány ezres Sennheiser fülesem van, de nagyon nem örültem volna… és bevallom őszintén azt hittem hogy majd csak úgy oldható meg a dolog, hogy iStyle-ban venni lehet majd 10-15 ezerért átalakítót… de ha a hír igaz akkor oké, és korrekt az Apple abban, hogy az átalakítót mellékeli majd a készülékhez.

  10. Nem vagyok szakértője a témának, de a lightning-jack adapter egyben egy DAC is kéne, hogy legyen, nem? Vagy a lightning képes analóg audio jelet is továbbítani? Korábban megjelent egy videó, amin egy sima kábel volt a két csatlakozóval, semmi nem utalt arra, hogy lenne ott egy “doboz”, mint az általam látott DAC esetén. Vagy ennyire le tudták csökkenteni a méretét?

  11. A Spigen már a tokokat is kitette, nem hiszem, hogy csak találgatnának:)
    http://www.spigen.com


Add a Comment