Profession: 60 ezren már okostelefonos alkalmazással keresnek munkát

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt két évben jelentősen emelkedett az álláskereséshez okostelefont használók aránya. Hazánk piacvezető álláskereső oldalát, a Profession.hu-t minden harmadik látogató már mobilról nyitja meg.

28398324244_24f8f837f6_o

A korábbi gyakorlatot pedig, hogy a böngészést okoseszközön, a jelentkezést viszont asztali gépen végzik a felhasználók, az erre specializált alkalmazások használata váltotta fel.

A Profession augusztusban továbbfejlesztett álláskereső mobilalkalmazását eddig több mint 60 ezer felhasználó töltötte le. Többségük a gyorsaság miatt: fontosnak tartják, hogy az elsők között értesüljenek egy megpályázható pozícióról és már az okostelefonról is kényelmesen jelentkezhessenek rá. Az appban az összes elérhető – jelenleg közel 10 ezer – állásra rá lehet szűrni kulcsszó, munkaterület, pozíció vagy helység alapján.

28398324154_7a3e148c5f_o 28398324104_522c366e18_o

Az augusztusi frissítésbe minden korábbi felhasználói kérést beépítettek a fejlesztők. Használhatod benne a webes beállításaidat, de regisztrálhatsz csak innen is; a jelentkezéshez feltölthetsz egyszerre több dokumentumot – akár felhőből hivatkozva; és elmentheted a keresési szempontjaidat és a neked tetsző állásokat is.

A 60 ezer felhasználó 23 százaléka iOS-en használja az appot. Ha munkát kerestek, vagy csak érdekelnek a lehetőségek, érdemes letölteni!

Picture1

Ezek még érdekelhetnek:


Címkék:

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!