Kíváncsi vagy az összes Siri utasításra? Ezen a weboldalon megnézheted!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sajnos Siri magyarul továbbra sem beszél, azonban angolul számtalan kérdést feltehetünk neki, amit most egy weboldalon meg is nézhetünk.

CNbYnuqXAAAiV2Y.jpg-large

hey-siri.io oldalon szinte az összes Siri utasítást megtaláljuk kategóriákra, alkalmazásokra bontva. Akár kereshetünk is az utasítások között, én már most találtam néhány újat. Akik sokszor használják a Sirit, azok minden bizonnyal találnak maguknak egy-két újdonságot.

A weboldal egyébként folyamatosan frissül, tehát akár mi is beküldhetünk új utasítást, amivel esetleg nem találkoztunk a hey-siri.io oldalon. A macOS Sierrát is támogatja az oldal, azonban itt még elég kevés utasítást találhatunk.

A Siri jelenleg csak iOS-re érhető el, azonban ősztől, a macOS Sierra megjelenésével már az újabb Mac-eken is használhatjuk majd.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Sopánkodás helyett kezdjetek ez angol tanfolyamra járni, lehet hamarabb tudtok kommunikálni kedvenc személyi asszisztensetekkel, mintha megvárjátok a magyarosítást… : ]

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!