Egymilliárd iPhone készüléket adott el az Apple

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple kiadott egy sajtóközleményt, amiben az olvasható, hogy elérték az egymilliárd iPhone eladást.

tim_cook_billionth_iphone

2007 nyara óta az Apple legsikeresebb terméke az iPhone, ami tulajdonképpen az iPodot váltotta le ezalatt az idő alatt. Egyetlen egy termékből sem tudott ekkora sikert elérni a cég. Az iPhone sikere továbbra is töretlen a saját piacán, jelenleg is több millió ember vásárolja az Apple készülékét, majd pedig a cég többi termékét. Tim Cook néhány szót is szólt a neves alkalomkapcsán.

“Az iPhone lett az egyik legfontosabb, a világot megváltoztató sikeres termék a történelemben. Többé vált, mint egy állandó társ. Az iPhone valóban alapvető része a mindennapi életünknek, és lehetővé teszi, hogy sokmindent elvégezzünk a nap során.” – mondta Tim Cook. “A múlt héten ismét egy jelentős mérföldkövet hagytunk el, amikor eladtuk az egymilliárdodik iPhone-t. Sosem az volt a célunk, hogy a legtöbb készüléket gyártsuk le, hanem mindig is azt tartottuk szem előtt, hogy a legjobb termékeket készítsük el, amelyek változást hoznak. Köszönöm mindannyiótoknak az Apple-nél, hogy minden nap segítetek megváltoztatni a világot.”

Számomra talán az első iPhone volt a kedvenc iPhone készülékem, de az iPhone 5s megjelenésekor nagyon beleszerettem az akkori designba és ujjlenyomat-olvasóba.

Neked melyik a kedvenc iPhone készüléked?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!