fbpx Skip to content

Egy dániai székhelyű stúdió, a GamFratesi egyedi designnal rendelkező keretet tervezett az Apple Watch Hermès szíjjal ellátott kollekciójához.

apple-watch-hermes-japan-window-display-gamfratesi-shop-retail-design-installation-animals-nature-drawings-robert-dallet-faces_dezeen_1568_8

A keretek a Hermès japán bemutatótermében kerültek elhelyezésre, és állatokat formálnak meg, egészen konkrétan oroszlán, flamingó, párduc, illetve papagáj alakokat.

A formákat Robert Dallet rajzai ihlették, melyek teljes egészében fém drótvázból állnak össze. A GamFratesi célja az volt, hogy Dallet részletgazdag műveit néhány egyedi vonallal alkossák meg, miközben megtartják a művész munkájára jellemző játékos és egyedi stílusjegyeket.

apple-watch-hermes-japan-window-display-gamfratesi-shop-retail-design-installation-animals-nature-drawings-robert-dallet-faces-_dezeen_936_6

A Hermès az első luxusmárka, akik az Apple Watch megjelenését követően felismerték, hogy az Apple terméke nem csak egy okosóra, hanem divatos kiegésztő is. Sajnos a pletykák ellenére eddig az első és egyben utolsó divatcég is, aki egyedi kollekcióval jelentkezett a számos beígért mellett.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment