50 újdonság az iOS 10 beta 2-ben (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jeff, a 9to5Mac újságírója készített egy rövid videót az iOS 10 beta 2 újdonságairól, így a vizuális típusok kényelmesen végignézhetik az új dolgokat.

50-ios-10-beta-2-changes-2

Az iOS 10 beta 2-ről pedig itt írtunk korábban, ha esetleg magyarul szeretnéd elolvasni ezeket az újdonságokat. A beta 2 egyébként jobb lett, de továbbra is csak a fejlesztőknek ajánljuk, éles helyzetben még mindig sokszor hibázik a rendszer. Nézzétek meg a videót.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. “A beta 2 egyébként jobb lett, de továbbra is csak a fejlesztőknek ajánljuk, éles helyzetben még mindig sokszor hibázik a rendszer.”
    Tegnap délután tettem fel. Szerintem nagyon jó lesz az iOS 10. Annyi új van benne, hogy rég volt ekkora újítás. Nekem tegnap óta nem csinált olyan nagy galibát, az akku az ami nagyon merül.

  2. Safari néha nagyon megpörgeti a procit, olyankor merül mint állat, reboot és ok. Ritkán csinálja. Marha jó lesz, már most nagyon jó ez a 10! 6s-en semmi szaggatás.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!