Még sötétebb szürke vagy fekete színű lehet az iPhone 7

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyári uborkaszezonban érkeznek érdekes pletykák is, ilyen például a még sötétebb szürke színű iPhone 7. Eddig arról volt szó, hogy egy sötétkék típust kaphatunk, azonban most “kiderült”, hogy ez mégiscsak inkább egy sötétebb árnyalatú, feketébb.

Borítókép: A fekete színű készülékek színárnyalatai négy készülék hátoldalával bemutatva – iPhone 5s, iPhone 6s, és két állítólagos iPhone 7, sötétebb szürke és fekete színben.

A fenti kép bal oldalán látható, hogy mennyire különbözőek az Apple fekete készülékei – és a jobb oldalt láthatunk két állítólagos iPhone 7 típust, ami közül az egyik a sötétebb szürke, a másik pedig inkább az igazi fekete színt képviseli.

Egyébként ez sötétebb, fekete árnyalat nincs messze az Apple-től, ha csak az Apple Watch-ot nézzük, ott is találunk ennyire fekete színű típust. Illetve érdemes megnézni az alábbi képet is, ami az egyes készülékek esetén hasonlítja össze az asztroszürke/asztrofekete színeket, legyen szó iPadről, iPodról, iPhone-ról vagy akár Mac-ről:

8lBViBH

Jól látszik, hogy a sötétebb árnyalat felé haladunk, így valószínűleg az iPhone 7 is sötétebb lesz. Én egyébként el tudnék képzelni több színt is, főleg egy éjkéket, de szinte biztos, hogy megmaradnak a fekete, arany, ezüst és rozéarany típusok.

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!