fbpx Skip to content

A Viber a magyar felhasználóknak hétfő óta ingyenesen elérhetővé tette a Viber-Out szolgáltatását, mellyel nem a Viber felhasználókat hívhatjuk fel, hanem vezetékes és mobil hívásokat is indíthatunk a következő egy hétben teljesen ingyenesen.

13502551_1226404857400350_4661436479485340870_o

A Viber alkalmazáshoz természetesen mobilinternet vagy Wi-Fi szükséges, de ezen felül nem kerül pénzbe, ha Viber-Out szolgáltatáson belül felhívjuk ismerőseinket a mobil vagy vezetékes telefonszámukon.

A jelen Ajánlathoz tartozó Méltányos Felhasználási Alapelvek:

A jelen ajánlat 10 perces hívás időtartamra korlátozódik. 10 perc után valamennyi hívás bontásra kerül, és újrahívás szükséges. A Viber jogosult az elfogadott hívás időtartamot megváltoztatni, és a jelen ajánlati feltételeket ennek megfelelően módosítani. A hívás tényleges időpontjában érvényes felhasználási feltételek az irányadóak.

A jelen ajánlat kizárólag magánszemélyek általi felhasználásra (személyes és üzleti kommunikáció) a Viber-Out-tal indított hívásokra vonatkozik, a Viber Felhasználási Feltételei, a jelen Méltányos Felhasználási Alapelvek, valamint a fent meghatározott Feltételek szerint („Feltételeknek Megfelelő Hívások”).

IMG_0775

Az alábbiakban felsorolásra kerül néhány (a lista nem teljeskörű) olyan eljárás, ami NEM minősül a Feltételeknek Megfelelő Hívásnak:

  • percek továbbértékesítése
  • call center-i tevékenység
  • felhasználók közötti perc elosztás, akár PBX, call center, számítógép, vagy bármely más módon
  • egyéni normális üzleti célú kommunikáción kívüli célokra történő hívás indítás (egyenként, egymás után, vagy automatikusan) saját vagy más számára történő, a hívásból származó jövedelemszerzés céljából, továbbá
  • több szám hívása rövid időn belül, vagy rövid idejű hívások indítása, vagy más, a normális felhasználástól eltérő szokatlan hívói magatartás. – Forrás

Tehát június 27-ig spórolhatunk a Viberrel. Amennyiben ismerőseid is használják a Vibert, oszd meg ezt a cikket velük is!

[appstore id=”382617920″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. 2 percenként megszakad 😀

  2. Életemben nem használtam Vibert, most majd kipróbálom, ha lesz kit hívnom. 😀

  3. Valakinek megy Amerikai mobil szám hívása ?

  4. @scarabeus: Rossz lehet neked 😀


Add a Comment