fbpx Skip to content

Közeleg az idei WWDC, amire a lelkes grafikusok mindig előállnak valamilyen jópofa háttérképpel. Most nem volt könnyű dolgunk, ugyanis az idei meghívó nem volt túl látványos, így nehéz belőle bármi jót is kihozni.

Borítókép: WWDC 2016 banner.

Az iDownloadBlog heti háttérkép rovatát szerintem senkinek se kell már bemutatnom. Ez az a cikksorozat, ahol Jim Gresham minden héten valamilyen látványos háttérkép válogatással lepi meg az olvasókat. Sok ilyen cikket mi is lehoztunk már, ahogy ezt most is megtesszük a WWDC-s hátterekkel.

Az eredeti meghívó alapján készült néhány háttér, amik mondjuk a főképernyőn szerintem elég zavaróak tudnak lenni, de akinek ez tetszik, bátran töltse le őket.

Kép: A WWDC meghívója és oldala alapján készült háttérképek: fehér alma logó, alatta a Hello, WWDC16 szöveg és a június 13-17-es dátum.

Letöltés: iPhone, iPad, Apple Watch, desktop.

A következő hátterek ötletét is az iDownoadBlogos cikkből vettem, viszont ott nagyon nem tetszett, hogy a retró Apple logó színei meg lettek változtatva a WWDC színeihez, így inkább ezeket a háttereket újraalkottam, sőt, szifonos változatot is csináltam belőlük.

Kép: A szivárványszínes Apple logó – és annak mintájára Szifon logó.

Apple világos: iPhone, iPad
Apple sötét: iPhone, iPad
Szifon világos: iPhone, iPad
Szifon sötét: iPhone, iPad

A retró bézs hátteres Apple logó láttán Jonathan Morrison egyik új videója ugrott be nekem egyből, amit szerintem érdemes megnézni. Egy mostani iMacet alakítottak retró hatásúvá, továbbá egy régi Apple floppy olvasóba elrejtettek egy SSD-t. Érdemes megnézni.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. azert az elobbiek eleg eroltetettek 🙂


Add a Comment