fbpx Skip to content

Az Apple.com főoldalán most Muhammad Alival találkozhatunk. Múlt hét pénteken ugyanis sajnos meghalt a 74 éves, híres bokszoló.

Borítókép: Az Apple főoldala is megemlékezik Muhammad Aliról.

Az Apple több szempontból is kapcsolatban volt vele, többek között egy korábbi, 1997-es Think Different reklám kampányban is látható volt. Tim Cook is megemlékezett róla röviden.

“Aki nem elég bátor ahhoz, hogy kockázatot vállaljon, az semmit nem fog elérni az életben.”

Muhammad Ali (eredeti nevén Cassius Marcellus Clay jr.; Louisville, Kentucky, 1942. január 17. – Scottsdale, Arizona, 2016. június 3.) olimpiai és világbajnok amerikai nehézsúlyú ökölvívó, polgárjogi aktivista, ENSZ-békenagykövet.

1967. április 28-án megtagadta a katonai szolgálatot, ezért a tettéért az 1960-as nyári olimpia félnehézsúlyú bajnokát ötévi börtönre, illetve 10 ezer dollár pénzbírságra ítélték, a Bokszvilágszövetség (WBA) pedig megfosztotta bajnoki címétől. 1999-ben a Nemzetközi Olimpiai Bizottság az évszázad legjobb sportolójának választotta.  (Forrás: Wikipedia)

Az Apple.com-on a következő idézettel emlékezett meg a weboldalán:

“The man who has no imagination has no wings.”

“Az az ember, akinek nincs képzelete, szárnyalni sem tud.”

Az 1997-es videót pedig az EveryAppleAd segítségével tudjátok megnézni:

Olvasd el a hozzászólásokat a közösségi oldalunkon!

Immáron, több mint 3 éve elérhető a Szifon.com közösségi portálja, ahol kérdezhetsz, valamint információt is megoszthatsz a többi Apple felhasználóval.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment