Új iPhone 7 koncepció videók az eddigi pletykák alapján

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban írtunk az újabb iPhone 7 pletykákról, most két koncepció videót mutatunk be nektek.

Borítókép: iPhone 7 koncepciókép, dupla kamerával.

A videókban az eddigi pletykákból építkeztek, így most már vizuálisan is láthatjuk, hogy hogyan nézhet ki majd az ősszel megjelenő iPhone 7, iPhone 7 Plus, avagy Pro. Nekem például kifejezetten tetszenek az új antenna csíkok, pontosabban az új elhelyezkedésük, de egyáltalán nem érdekel egy újabb, jobb kamera. Nézzétek meg a videókat.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Ez egy nagy hülyeség lenne az apple részérôl, ha még egyszer ugyan olyan dizájnú telefont adna ki, mint ami már volt. ( iphone 6 ). De eddig mindegyik iphone külseje nagyban eltért az elözôtôl is. Reméllem ez most is így lesz.

  2. Ami a videóból kiderült: fizikailag nagyobb lesz mint az iPhone SE… Szó kérdés részemről lezárva: kell a bajnak!
    Majd a 7SE-re ha lesz, akkor talán bejelentkezek…

  3. Ezt a kamera dizájnt… Már azt sem értem, hogy a Huawei hogy tudta a vékonyabb (0,1mm, de végülis vékonyabb) telefonjába a kamerát szintbe hozni. De jó, lógjon ki. De a dupla kamerás dizájn mégis mi? Nem lenne jobb visszamenni az iPhone 5 üvegéhez (ahonnan egyébként a Huawei is nyúlta)? Ott szépen el lehetne rendezni, nem ilyen ormótlanul és az antennával sem lenne semmi gond. Mert most, így hogy két csík eltűnt bármibe lefogadom, hogy akik az antenna csíkok miatt háborogtak, azok lesznek a leghangosabbak a következő “antenna-gatekor”, hogy mit áldoztak fel megint a dizájn oltárán. 😀

    @Iman1: Ja, pl. az iPhone 4-es és az 5-ös széria is milyen baromi messze van egymástól. Ja nem.

  4. Szerintem nagyon gáz a forma és nem tudom magam meggyőzni a jelenlegi szériánál sem, hogy a kamera nem zavar.
    Sajnálom, de 200k-nál mást várok.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!