fbpx Skip to content

Szinte minden napra jut már egy iPhone 7 pletyka, és mi már rettentően unalmasnak találjuk, de sajnos jelenleg csak erről szól a külföldi sajtó. Így mi is arra kényszerülünk, hogy megírjuk ezeket, megnyugtatva azokat, akik beküldik nekünk az ilyen híreket.

Borítókép: Egy újabb állítólagos iPhone 7 készülékház, kifejezetten furcsa, lilás színben.

Külföldi oldalakon megjelent egy újfajta, ráadásul teljesen szokatlan színű hátlap, ami a TouTiau.com fashion tokokat készítő céghez jutott el először egyenesen az Apple gyárából. Legalábbis állítólag. Ezen látható, hogy a vaku elhelyezkedése teljesen máshogy van, mint az eddigi megszokhattunk. Illetve, ha jobban megnézzük, akkor négy hangszórós lehet az iPhone 7.

A fenti képen jól látszik a négy sarokban elhelyezkedő lukacsos rész, ami a négy hangszórót jelentheti, ezzel pedig már korábban találkoztunk az iPad Pro modelleknél.

Kép: Az állítólagos hátlap másik oldala, teljesen csupaszon.

Ezen az állítólagos hátlapon a kamera kivágása nagyobb lett és alulra került a vaku, illetve itt nem találkozunk a dupla kamerával sem. Szóval ez vagy egy teljesen más készülék, vagy egyszerűen nem valódi hátlap.

Időközben egy másik hátlap is feltűnt a Twitteren. A 9to5mac szerint ezen a már korábban is ismert, áthelyezett antenna csíkokat fedezhetjük fel, illetve a kamera innen úgy tűnik, hogy még jobban kiáll majd, mint eddig:

Kép: Egy másik változat a hátlapból, szürke színben, a kamera, LED-vaku és mikrofon egy vonalban, vízszintesen.

A korábbi képekhez hasonlóan itt a megszokott helyén van a vaku és a mikrofon.

Szóval egyelőre továbbra sem tudjuk, hogy milyen lesz az iPhone 7, azonban a WWDC egyre jobban közeledik, és minket egyre jobban érdekel majd az iOS, a watchOS, a tvOS és természetesen az OS X új verziója.

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. nem lenne hülyeség a 4 hangszóró…. (persze csak ha nem eszi meg az akkut :D)

  2. Szerintem erősebb proci, esetleg 3GB RAM. De örülnék ha az alap 16GB tárhely kicsit nagyobb lennne. Mondjuk 20-24GB az optimális lenne.

  3. @websterhp:
    64GB-os verziót is lehet választani, vedd azt.

  4. Mondom én hogy uborkaszezon van.
    4 hangszóró? Miért nem 5.1 es? Mobilba az kell, az lenne csak az innováció…

  5. Azt is lehet de masoknal mikor megszunt a 16GB a 32-et adtak annak az aran,na itt most meg a 32 szunt meg annak az aran kapsz 64/et az teny,de talan ide. Mar hajlandoak minimum 32-vel adni a telefont.

  6. Már az iPadnél is határesetnek éreztem a 4 hangszórót, de egy ekkora egérmoziba már tényleg minek?

  7. Ez pletykarol pletykara egyre rondabb…

  8. Ezután nincs telefonálgatás csöpögő esőben sem. Gondolom mindenki egyetért abban, hogy ez must have fícsőr!

  9. Az egyik hangszóró gyanúsan közel van a kamerához.
    Az iPod touch 5-ben is elég rendhagyóan nézett ki:
    https://d3nevzfk7ii3be.cloudfront.net/igi/shDYKatUYwfPsuPI.huge
    De azért nem ennyire volt zsúfolt. Ha megnézitek azon a képen, ahol belül látható a hátlap, látszik, hogy esélytelen, hogy bármi odaférjen, vagy az is lehet, hogy az új iPhone aktív hűtéssel érkezik majd?

  10. Megint ezek a totálisan értelmetlen találgatások… Hihetetlen hogy nem lehet felfogni hogy ezeknek semmi értelme nincs…

  11. @mp84: persze, de ez nem érdekli azokat, akik azon problémáznak, ha ilyesmiről nem olvashatnak hírt.

  12. @FFeller: “”” vagy az is lehet, hogy az új iPhone aktív hűtéssel érkezik majd?”””

    Bizony bizony….. jól gondolod… a felső likakon beeső folyékony halmazállapotú csapadék áthaladván a telefon belsején alul kicsorog… eközben hűti a felmelegedő alkatrészeket….

  13. Szerintem mindez csak pletyó…
    Marhaság lenne a 6-os sorozatot ért negatív kritikával szembe menve kiadni még egy sorozatot kilógó kamerával.
    Vagy a kamerát süllyesszék el vagy magukat!
    Hardver: persze mindig van hova tovább, de minek? Ki igényli a 8 ezredmásodperccel gyorsabb betöltést?
    Külső: megoszlanak a vélemények. Undorítóan nagynak tartom a 6-osokat, de vannak akiknek ez jön be. Papír-vékony telefont nem érdemes csinálni, akinek meg mégnagyobb kell vesz iPad-et.
    Én a helyükben várnék a 7-essel és rágyúrnék az IOS-re, mer ott azért még vannak hiányosságok

  14. Jadeye: Tényleg ennyien problémáznak ezen, hogy írjatok meg egy ilyen semmi cikket? Ne már. Az oldalon sose látok erről panaszkodó hozzászólást, inkább ellentéteset.
    Aki meg beküld ilyet, az úgyis olvasta már, fölösleges mégegyszer lehozni ???? Szerintem minden szart beküldenek nektek, csakhogy menőnek érezzék magukat, hogy NA, ezt én mutattam nekik, nézzétek! Én azt mondom továbbra is, hogy maradjatok az értékes cikkeknél, én azt se bánnám, ha semmit se írnátok az új telefonról, sokkal jobb meglepetés lenni, mint előre lespoilerezve mindent..


Add a Comment