Gyorsabb lett az iOS 9.3.2 az iOS 9.3.1-nél? (videók)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple mindig optimalizál az iOS rendszeren. Ezeket általában a frissítésekkor kapjuk meg, és így szinte azonnal össze szokták hasonlítani a régebbi rendszert az újjal.

iOS-9.3.2-speed-comparison

Az alábbi videókban az iPhone 6/6s, iPhone 5/5s, és az iPhone 4s készülékek sebességét mérték össze az iOS 9.3.1 és 9.3.2 között. Összeségében elmondható, hogy egy picit javult a sebesség az eszközök esetén, bár ez főleg a régebbi készülékeknél lehet fontos. Nézzétek meg a videókat.

Nektek javult a sebesség az iOS 9.3.2 alatt? Mit tapasztaltok?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Lehet hogy gyorsabb, ha optimizják magát a szoftvert, kevesebb task fut a háttérbe. Én speciel nem látok gyorsulást, vagyis kis verzio váltás esetén nem számottevő.

  2. Nekem 6S van, esélyem sincs szemmel megállapítani, hogy gyorsabb, vagy nem. Viszont amióta fennt van az új iOS, a Steps+ program nem regisztrálja, hogy hány emeletet másztam meg.

  3. Videókat megnézeve, iPhone 4s lassabb lett vele, iPhone 5 nagyon vegyes de inkább lassabb…

    “Az Apple mindig optimalizál az iOS rendszeren. ”

    Az biztos…

  4. Mivel az assastive touch gyorsitast eltuntettek meg lassabbnak is erzem a telefont. Viszont most tobbszor kifagy a telefon, eddig nem volt. Szamomra csalodas a frissites, szivesen visszatennem az elozot

  5. i6, feltűnően gyorsabb lett igen, aminek kifejezetten örülök. viszont nem tudom megoldja-e az új frissítés az akksi problémát, ami 9.3 óta létezik, fél nap alatt 20%-ra merül a telefonom, 9.2 alatt nem volt iylen probléma. majd kiderül..:)

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!