Tippek, trükkök, ha a beépített Kamera alkalmazást használod (videó)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számtalan alkalmazás érhető el az App Store-ban, ha fotózni szeretnénk, és talán még több, ha meg is szeretnénk szerkeszteni a fotóinkat.

Borítókép: Az iOS beépített Kamera appja használat közben.

Én magam egyáltalán nem használok külső fejlesztő által kifejezetten fotózásra készített appot, leginkább a beépített Kamerával kattintok és utána pedig megszerkesztem. A Kamera app rengeteg fejlődött az évek alatt, így érdemes megemlíteni néhány funkciót, egy-egy újdonság lehet számotokra.

Nektek melyik a kedvenc fotós alkalmazásotok, mivel szerkesztitek a képeiteket?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Ameddig nem lesz normalis kamera az iphonokban addig nem nagyon fogok foglalkozni a fotok temaval. Samuhoz at kene ugrani es ellesni dolgokat mert ok nagyon komolyat letettek most az asztalra.

  2. @Jadeye: Én is olvasni szeretek inkább, mint videót nézni. Amit a videón láttunk kicsivel több, mint 3 percben, azt leírva kb. 20 másodperc lett volna elolvasni. Akiknek nem olyan jó az angoltudásuk, azoknak pláne jó lett volna némi anyanyelvi körítés. De persze köszönjük a bejegyzést, így is hasznos volt, csak több időnk ment rá és kevesebben értették meg. 🙂

    @diario: Szerintem a mai iPhone-oknak már vállalható a kamerája. Nem a legjobb, de nincs is annyira lemaradva az élmezőnytől (a kifejezetten fotózásra készült telefonoktól). A Samsung is átugorhatna időnként az Apple-höz, és elleshetné, hogyan tehetné használhatóvá és időtállóvá is azt a rengeteg jópofa dolgot, amit kitalálnak. 😉

  3. @rgbx: Hát ehhez nem sok angol tudás kell, épp ezért van a videó. No meg ha Te is kipróbálod a videóban lévőket, akkor logikus. Nyilván szebb lett volna leírni, de az több idő, és ha meg már valaki megcsinálta videóban, akkor így mindenkinek kényelmesebb.

    @Kovács Péter: A cikk címében is jeleztem, hogy videó lesz.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!