NetPincér: Tanulj meg légfőzni és nyerj akár egy iPhone 6s-t!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új kampányt indított Magyarország közkedvelt online ételrendelési portálja, a NetPincér, melynek keretein belül most egy iPhone 6s-t is nyerhetsz!

Borítókép: NetPincér nyereményjáték akció.

A kampány arcaként Szabó Győző ismertet meg velünk olyan élethelyzeteket, amikor nagyon kézenfekvő indokunk lehet az ételrendelésre. A videót megnézve egy eddig ismeretlen főzési technika megszületésének is tanúi lehetünk.

Győző ugyanis – arra való hivatkozással, hogy az étel közel 100 hozzávalója közül egyet sem tudott beszerezni – a szemünk láttára fedezi fel a légfőzést, mely kétségtelenül méltó társa lehet a minimál eszközigényű tevékenységek elit klubjában a léggitározásnak. Zenei húrokat pengető társához hasonlóan a légfőzés lényege is az, hogy az adott tevékenység végrehajtásához csak és kizárólag a saját testünket használjuk. Jelen esetben ez „pantomim mozdulatokkal” végrehajtott „professzionális gasztroimitációt” jelent, vagyis komplett ételek levegőben hadonászva történő elkészítést.

 8 indok, amiért a légfőzés a legtökéletesebb főzési forma:

  • percek alatt elsajátítható,
  • az ételeket lehetetlen elrontani,
  • az alapanyagok mindig egyenletes minőségűek,
  • a felhasznált eszközök élettartama korlátlan és mindig tökéletesen működnek,
  • főzés előtt nem kell bevásárolnunk és semmilyen más előkészületet sem igényel,
  • a leginkább költségkímélő főzési mód,
  • az elkészült ételek kalóriatartalma minden esetben 0, így nem áll fenn az elhízás veszélye,
  • a főzés végeztével nem kell elmosogatni.

Kép: Légfőzés szemléltető ábra.

Ha szeretnél részt venni az iPhone 6s nyereményjátékban, kattints ide, és oszd meg meg velünk, hogy miért rendelsz tőlünk, találj öt indokot!

Ezek még érdekelhetnek:


Címkék:

  1. Imádom a netpincért, mindig onnan rendelek, de az alkalmazásuk annyira használhatatlan szar, hogy még telefonról is inkább a webes felületet használom.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!